Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rudi Fuchs

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs könnyű helyzetben a Fidesz. Feltehetően mindent szépen kigondoltak előre: kicsit várnak és a média figyelme mellett - nem esélytelenül - erősen keresgélnek, aztán rácsodálkoznak a költségvetés tarthatatlan helyzetére, nehéz szívvel, széttárt karokkal átírják korábban…..
Rudi Fuchs 2010.06.04 16:14:37
@lüke: Meg fizeti a többi tagállam is, lásd szlovákok. De itt nem is ez a baj. A görögök most pont ugyan azt csinálják, mint a Gyurcsány-Bajnai. A hitelválságot hitelből finanszírozzák (ami elég hajmeresztő), meg megszorítanak. Lehet ezzel a makroadatokat kozmetikázni, meg a piacoknak heppinek lenni, de ezzel nyilván nem fognak kilábalni a válságból. Mi mást szeretnénk: strukturális változásokat. Az EU-nak ez pedig nem tetszik, talán sérti valakinek az érdekét, hogy fejlődni szeretnénk?
Rudi Fuchs 2010.06.04 16:34:08
@radala: Az MNB költségvetési trükkök ezreit látja. A baloldalon a költségvetés hamisítása bevett szokás.
Rudi Fuchs 2010.06.04 16:55:32
@kamarti: Nem vagyunk kuncsorgók, most is fizetünk a kasszába, a nekünk kifizetett támogatások meg jórészt értelmetlen dolgokra mennek el. Merjünk kicsik lenni, mi?
Orbán Viktor szombaton benyújtotta a "kormányprogramot", vagy ha úgy tetszik a Nemzeti Együttműködés Programját. A program 5 területtel foglalkozik részletesen:  a gazdaság rendbetételével, a közbiztonság helyreállításával,az egészségügy megmentésével,a…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
Rudi Fuchs 2010.04.08 20:36:53
@Valahol Máshol: Figy! Kattints rá erre a linkre, és a videóban látott oldal bejelentkező oldalára jutsz: crm.mszp.hu/
A videón is ide jelentkeznek be.
Rudi Fuchs 2010.04.08 20:40:04
@colosgirl: A fidesz listán én is rajta vagyok. :)
Rudi Fuchs 2010.04.08 20:49:13
@Valahol Máshol: Látod ezek a kommancsok ilyen bénák, még ezt se sikerült jól megcsinálniuk 2001 óta. Nyugodtan kattinthatsz, kizárt, hogy a tudtuk nélkül regisztrálta be valaki az az oldalt mszp.hu aldomainjeként...