Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappina

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nóra dühös volt, hogy babakocsival nem engedték be az angyalföldi MediLine biodiszkontba, és disztkriminációt kiáltott. A cég tulajdonosai alanti válaszukban rámutatnak, hogy a bolt alapvetően nagykereskedés, egyéni vevőket csak bizonyos feltételekkel engednek be, az egyik ilyen,…..
pappina 2009.12.11 21:36:07
@manna42: www.egyenlobanasmod.hu/zanza/963-2009.pdf

Egyébként azzal sikerült megúszniuk, amivel itt is elhitették a tisztelt kommentelők 99,9%-val, hogy ők nagyon figyelmesek és korrektek, amiért nem engednek be 10 év alatti gyereket, mert hát ők nagyker és ott balesetveszélyes egy kisgyereknek.

CSAK ÉPPEN arról nem szól a fáma, hogy igenis beengedik a kicsiket, csak a babakcsiban nem. Ez a nagy szar, ezen ki lehet akadni. És még van pofájuk ide írni egy állásfoglalást és megmagyarázni, hogy ők csak figyelmesek, és hol is diszkrimináció???

Remélem a jövő évet egy zsír büntetéssel kezdik.
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..