Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chester83

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó Étvágyat!Míg Pacalvadász kolléga a győri Zöld Elefántot próbálta ki ebédelőhely szempontjából, jómagam aznap másfél óra eltéréssel szintén Győrben kötöttem ki, viszont pont az átellenes oldalán a városnak (így bukta a blogebéd, meg az idősíkok sem egyeztek). Már…..
Chester83 2009.12.08 12:54:30
Tisztelt "ízlelőbimbó hiányos" Pacalvadász!

A fenti írásával kapcsolatban az a véleményem, hogy Ön nem kritikus, hanem egy írni nem tudó, "más dolgom éppen nem volt" típúsú blogfirkász.
Nem bántani akarom, csak nem szeretem az olyan "kritikákat", ahol a hozzá nem értés párosul némi rosszindulattal. Persze az sem elhanyagolható, hogy manapság mindenki a rossz dolgokra kapja fel a fejét nem pedig a jóra. Így nyilvánvaló hírértékileg Önnek így sokkal érdekesebb a "kritikája".
Viszont, ha igaza van rengeteg rossz "íz"-lésű ember sétálgat Győr utcáin, aki nem szeret finomakat enni. Nem is beszélve a sok vidékről jött egyetemistáról, aki állítólag azért válassza ezt az éttermet, mert a hazai ízeket juttatja eszébe minden ebéd.
Délben sorban állunk ezen az "íze zérus menzás" helyen mikor lesz szabad asztal. Nem 20-30 emberről beszélünk, hiszen az étteremben egyszerre kb. 70 ember fér el kényelmesen. A környéken még számos helyen lehetne elfogyasztani az ebédet hasonló áron menüs rendszerben mégsem ott kígyózik a sor.
Akkor most, hogy is van ez?
Megesszük az ebédet mint Ön az utolsó cseppig, pedig nem is ízlik? Visszamegyünk hiába ízetlen?
Egyébként a rántott húsnak elvileg mindenhol rántott hús íze van, ha nincs elégetve, ha nincs elsózva, más hibája nem nagyon lehet. Biztos, hogy Ön tudja milyen az a rántott hús?
Amennyiben igen, nem értem ezt a több száz embert, akik nap mint nap velem együtt itt ebédelnek...De sebaj, mi továbbra is megyünk, mert ezeket az ÍZEKET szeretjük!!!