Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirappa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban írtam már arról, hogy az iOS5-ben talált új ficsörök tanúsága szerint az Apple az operációs rendszerbe integrált közösségi megoldáson gondolkozik. Nem a Pingre vagy a nemrég bejelentett Twitter-integrációra gondolok, ezek csak a lépcsők, az új oprendszerrel elkezdik…..
A Dell marketingvezetője, Andy Lark megköszönte Steve Jobsnak a munkát, amit a tabletpiac létrehozásában végzett, majd szépen eltemette az iPadet. A haldoklás jeleit mostanában igencsak jól leplező tablet Lark szerint csak akkor jó, ha "rengeteg pénzed van és egy szigeten…..
Istene ugyan nincs, viszont egy élhető világ képét kínálja a híveknek, ezért az egyházfő szerint az alakulóban lévő vallási közösség "kis hiányossága ellenére" sikerre van ítélve. A Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház idén már miséken, saját nyilvános…..
Sirappa 2011.01.08 23:46:38
Srácok,

1. az autósok is emberek, nem kell a pokolban megrohadjanak. Egy dolgot kellene megtanulni: a közlekedés egy csapatjáték. AMikor bringásként előre engedek egy buszt, vagy egy kocsit, ők is megköszönik. Van, hogy a kocsis lelassít mellettem és szól, hogy a lámpám nem ég. Állj normálisan a kocsishoz és akkor ő is normális lesz veled.

2. Nem teljesen egyértelmű, ha nincs istene a vallásnak, akkor ez nem egy keresztény vallás, tehát ergo isten káromlás. nem értem, hogy ezt miért nem tudja vinni egy keresztény egyház (nagyon régen még a katolikus papunk csinált bicikli túrákat, több naposat, az nagyon jó volt).

3. freelife: valóban a kocsi a gazdaság mozgatóereje, de egyszer menj végig egy-egy nagyobb városban. lehet a környezetet nem, de az embereket körülötte tönkre teszi (bringás, gyalogos egyaránt szívja a gázt).
Kényelem? UGorj ki Hollandiába és nézz szét, ott télen is mindenki bringával jár (6-60 éves), érdekes, a hollandok nincsenek válságban:)
Kell a kocsi, de nagyobb városokban igen is arra kell rávenni az embereket h tömegközlekedéssel járjon. Legyen igazad, nem szennyez annyit a kocsi. de ha 100 ember felfér egy buszra, vagy metróra, akkor az kevesebbet szennyezne, mintha 100 autó egymás mögött püfögné a mocskot ki magából? Nem beszélve, hogy mennyire felszabadul a közlekedés (egy busz vs. 100 kocsi).
Menj ki a Benelux államokba, ott mindenki bringázik (persze kell a kocsi is), de érdekes, ott nincsenek dugók (pedig szűkebb utcáik vannak, mint egernek:))

Ne itt reklámozd a kocsit, mert nem találsz partnerre.

Amúgy a cikk pedig agyfaszság, és nem tudom ki írta, de egy egyesület sokkal jobb lenne, mint vallásban tolni. pláne nem egy pogány vallásban...
Piroslap Komoly bajban a Jobbik 2010.02.25 09:35:00
A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges…..