Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaspis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma hirdette meg választási programját és nevezte meg egyéni képviselő-jelöltjeit a Jobbik. A jelöltek listájából az derül ki, hogy sok a fiatal, új arc, de szép számmal előfordulnak olyan, sok pártot megjárt aspiránsok is, mint az FKGP-ben és a MIÉP-ben is…..
jaspis 2010.01.17 16:49:33
@blas:
Helyettesítsük be a cigány szót másra.
Ha a mozgássérülteket összegyűjtöm, külön képzem, majd oda ahol a legtöbb mozgássérült van visszaküldöm, hogy képezzék őket, megteremtődik az integrálás? Ha csak mozgássérültet lát maga körül, tudja hogyan élnek a nem mozgássérültek?
Volt ilyen. Gyönyörű, lepukkant, kastélyokba dugva éltek évtizedeken keresztül. És már rájöttek, hogy nem szabad külön kezelni,képezni őket sem. Együtt, egymástól is tanulnak az EMBEREK. Ki mozogni, ki elfogadni, ki küzdeni, ki segíteni, de mindenki tanul.
jaspis 2010.01.17 17:02:26
@Muad\\\'Dib:
nem lep meg :) szocszférában dolgozom. a révészek azok kik átviszik a friss sérülteket az épek világából a sérültek világába, és megmutatják, hogyan is kéne élni így, megváltozott képességekkel az ÉPEK KÖZÖTT. a hangsúly azon van, hogy külön gimnáziumot hoznának létre, összegyűjtve a cigányokat, külön oktatva őket. sok vidéki iskolában is bár nem lehetne, de megtalálják a módját, hogyan szedjék külön a cigányokat a többiektől. én csak azt mondom, nem szabad külön szedni. együtt kell nevelődnünk, ha együtt akarunk élni. azzal pedig semmi gond, hogy legyen több cigány tanár, hogy legyen ösztöndíj....
Kedves Felhasználók! Az Indamail óriásfájlküldője hasznos kényelmi funkciókkal bűvült. Mostantól az óriáscsatolmányként kapott videókba belenézhettek, az audió fájlokba pedig belehallgathattok letöltés előtt. Az elküldött óriásmellékletek mellett a címzettek látják a…..