Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spoc

2 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szabad Ne Feledd Blog Szabadai Viktort, a Liberálisok budapesti vezetőjét kérdezte a fővárosi előválasztásról, a zuglói parkolási botrányról, valamint a párt önkormányzati választási stratégiájáról. Múlt heti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy mind a baloldali pártok előválasztását…..
Eddig csak gyanú volt rá, hogy szervezetten trollkodják szét a kommentelhető posztok alatti threadet. Most már bizonyíték is...
A címben megfogalmazott kérdést is feltettük Bősz Anettnek, a Liberálisok 29 éves, közgazdász végzettségű ügyvivőjének, a Magyar Liberális Párt alapító tagjának. A legnagyobb hazai közéleti blogként mi más is lehetne a feladatunk, mint olyan politikai kezdeményezéseket bemutatni, amelyekre a fősodrú…..
  1.) Légy tisztában vele, hogy életed legnagyobb megtiszteltetése ért Téged, ami nem adatik meg mindenkinek! Viselkedj hát ennek megfelelően! Mostantól, amíg ezen a poszton vagy, az országodért élj, és azt szolgáld! Nem hatalmat kaptál, hanem hatalmas feladatot és felelősséget. 2.) Légy tudatában…..
spoc 2016.04.13 18:23:20
Viharzóna Egy katonás beszéd 2016.01.24 23:04:02
2016. január 24. Kossuth tér – Szükségállapot – Tüntetés a Fidesz diktatórikus terve ellen Dr. Katona Andrea (a KARD Egyesület alelnöke, az Országos Széchényi Könyvtár volt főigazgatója) Fotó: Láng Alex Az utóbbi években egyre többször vagyok rosszul. Hányingerem van, felmegy a vérnyomásom, fáj…..
liberális-szabadelvü 2015.01.24 22:08:02
..
A Magyar Liberális Párt nincs egy éves, Fodor Gábor személyében mégis parlamenti pártról beszélünk. Hogy üde színfoltja lesz-e a magyar közéletnek, vagy csak a történelem múló szeszélye, majd elválik. Bősz Anettel, az MLP alapító tagjával és ügyvivőjével beszélgettem.…..
Hiába mondta az ellenzék egyre hangosabban, hogy Brüsszel nem Moszkva, a kormány egyre egyértelműbb válasza az volt erre: „őszinte sajnálatunkra”. Ahogyan haladtak előre az elmúlt hónapok eseményei Ukrajnában, úgy kellett volna egyre világosabbá válnia a ténynek: a keleti út…..
A Magyar Közlöny keddi számában megjelent kormányhatározat szerint, a kormányzat 2014. március 19-én, a német megszállás hetvenedik évfordulóján tervezi felavatni a szobrot, amely oly módon kíván emléket állítani a magyar Holokauszt áldozatainak, hogy azt sejteti: kizárólag a…..
Ma egy harmincfős, csupa fiatalokból álló csapattal találkoztam. Csak egyetlen tagját ismertem a csoportnak előzetesen, és nem tudtam, hogyan fognak viselkedni, igényük-e egyáltalán tájékozódni a világról, ami körülveszi őket, vagy éppenséggel harminc, okostelefonját…..
       Megszállt ország vagyunk, a pártok kisstílű vezetői, pártfunkcionáriusok és hívei által megszállt ország.Megszálltak mindent, amit lehetett. Betüremkedtek mindenhova, még oda is, ahol nincs semmi keresnivalójuk.Mindenható urak lettek a gazdaságban,…..
Ma tartotta a Szabad Emberek Magyarországért programbemutató sajtótájékoztatóját, a budapesti Nyitott Műhelyben. A programot Orsós János, Dr Sértő-Radics István és Ungár Klára elnökségi tagok mutatták be. A Műhely teljesen megtelt érdeklődőkkel és újságírókkal, jól…..
spoc 2009.12.12 19:21:42
@vargaden: Ha a hitelválságra gondolsz, tévedsz. Az amerikai kormányt közgazdászok már régen figyelmeztették, a bankok felelőtlen hitelpolitikájára. Éppen politikai okokból nem léptek közbe. És kíméletlenül lecsapott a láthatatlan kéz. Kiderült, hogy a hitelekre nincs fizetőképes kereslet, nincs fedezet. Ezért omlott össze a rendszer. A kormányok csak kényszerből segítettek.
spoc 2009.12.12 19:32:42
@szafól:
Persze, hogy kell a politika, a tisztességes politika, ha van ilyen, de vannak olyan dolgok, amelyeket jó lenne kivonni a pártpolitika erőteréből. Ezek egyike a munkahely teremtés nehéz problémája. De ilyen a vallás, a hazaszeretet, a szegénység elleni küzdelem is.
spoc 2009.12.12 19:35:51
@vargaden:
Olvasd el figyelmesen a SZEMA programját: baloldali liberális pártnak definiálja magát. A kettő nem azonos!