Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NKrisz

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az alkoholfogyasztás tudományos jellemzése *** Enyhén spicces *** Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás. Fogyasztás: 4-6 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs. Pályagörbe: egyenes. *** Félspicces *** Tünetek: a szemek még jobban csillognak,…..
Haverok...buli...Havanna.... :)Na nem a szivarra gondolok, bár a az is IstenKirály, csak a párom szid érte.... :) De ha már szilveszter, akkor Havanna, Nem, nem a Havanna Disco & NightClub-ra gondoltam, hanem az eredeti és hamisíthatatlan Havannára. Azért megérte az árát....van még…..
Tisztelet a kivételeknek, a törekvő normális romáknak, akik tényleg szeretnének valakik lenni! Ez a levél a többi haszontalan, mást megalázó és kihasználó cigánynak szól. Márha egyátalán tudnak olvasni, és ennek az elolvasása után kicsit elgondolkodnak. Ez nem rasszizmus, csak…..
szöszeneteim p@rty beszámoló 2007.08.12 23:52:00
Nah skacok, voltam Iparban /Dunaföldvár/ a koktél p@rtyn. FERGETEGES, FENOMENÁLIS, KEGYETTTLLLENN KIRÁLY VOLT....az más kérdés,hogy most nem ittam,mert én vezettem haza /Bp./ de a haverék de készek voltak. Vigyorogva közölték /enyhén benyomva/,hogy sokkal olcsóbb, mint nálunk. Na…..
szöszeneteim házi party 2007.08.23 15:17:00
Pálinkás szép napot! Sikerült felébrednem... :D Fúúúúúú, de kegyetlen házi banzájt csináltunk!!!!!!!Azt a kurva...2 nap buli 3 nap takarítás. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! A költségeket még nem számoltam össze :D De sztem egy olyan jó 100-200 ezerben volt már…..
szöszeneteim Laptop dj 2007.08.16 23:39:40
szöszeneteim Hogy az a jó k..... 2007.08.15 22:48:00
Óóóóó, hogy a fenébe tudok én ilyen peches lenni?!?!?!?!?!?!Nem elég,hogy 120°C van, itt pusztultam egész nap a szobában a laptop előtt, mert az odáig rendben van,hogy saját magam főnöke vagyok,de dolgozni is kell.De hogy ebben a pusztulat melegben még az a rohadt légkondi sem…..
Kábé olyan állapotban vagyok, mint a mosott szar...és akkor még keveset mondtam. Te Benji és Angel lehet,hogy nem kellett volna tegnap este-ma hajnalban az a kerti p@rty. Azt a ku*** de szarul vagyok. Fuuu, ezt inkább holnap folytatom, mert a P@rty infót is alig tudtam megírni, olyan…..
szöszeneteim BuLi BuLi BuLi 2007.08.09 22:51:00
BULI, BULI, BULI, avagy party party hátán. Mint ígértem, itt fogok a saját kis hülyeségeim mellett beszámolni p@rtykról és képeket is teszek fel. Ami késik, nem múlik,ezért most elkezdem az első party infót ;) 2007. augusztus 11: Dunaföldvári West and Pub / magyarán Ipar :D /…..
szöszeneteim Akkor folytatom 2007.08.08 22:34:00
Szóval akkor folytatom. :) Megjöttem, viszonylag ,,gyorsan" leértem :DHogy miért kell mindig ez a nagy felhajtás...komolyan mondom nem értem.A K&H-nál is kész kabaré, ami újabban megy! Ma voltam bent elintézni egy énkártya igénylést, meg még 1-2 dolgot kellett intáznem, na…..
szöszeneteim nem tom 2007.08.08 13:07:05
Ilyen szar napot. Megdöglök olyan melegem van, ez az istenverte kacat is melegíti a hátamat.... áááááááááááá Strandolni sem tudok a miatta, a faszom tele van már vele. Az a hülye klíma meg munkaszüneti napot vett ki.Amúgy ezt is munkaidőben írom :D na jó, ebédidőben.…..
MindenAmitSzeretek Bicajos szótár 2007.06.08 22:56:00
Egy kis bicajos szótár ;)Baloon - Gömbvillám néven is elhíresült gyomorkeserű....BAZZ ­- Tessék kimondani a márkanevet, mert nem bulvársajtó vagyunk... vagy mi. Belvár - Belváros. Beforgat - Tmikor már igazán lendületet nyert a gép (főleg fixi), akkor beforgattad, és ha ezt…..
A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak egy-egy üveg Whiskeyt, az egyikük kimegy, a másik kettő pedig megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki.Sok ember épít magának egy rózsaszín kis világot - csak hogy ne kelljen azt látnia ami mögötte van. A…..
A szeretet Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 évközti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet.   "Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogyaz "ő" szájában biztonságban van a…..
Szia!Szeretnék tőled valamit kérni!Van egy nagyon jó barátom,aki most kórházban van egy autóbaleset miatt!Kérlek Támogatsd a fiút azzal,hogy kiteszed az alábbi bannert a főoldalra!És kérlek linkeldd be!www.segitsadamnak.extra.hu       Köszönöm..
MindenAmitSzeretek Yamaha 2007.06.07 00:03:00