Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galactic Night

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol volt, hol nem volt, sőt, van is ez az Andersen mese, amely „A császár új ruhája” címet viseli.  A sztori röviden összefoglalva egy nem létező, ámbátor méregdrága ruháról szól, melyet ügyes csodaszabók (vagy inkább csodacsalók?) úgy adtak el a császárnak,…..
Ne oltsál! Welcome back... 2010.01.12 15:15:00
...és persze ezt legalább annyira írom magamnak, mint Nektek, hiszen jó ideje feléje sem néztem a blognak. Remélem, senki nem aggódott, hogy esetleg az Elit keze van a dologban, hál' istennek jóval kisebb hal vagyok én annál, hogy rám "halásszanak" (már némi nyelvzavarral…..
Galactic Night 2010.01.23 13:35:56
Ide másoltam az astronetről Wolfgang Wodarg-
gal kapcsolatos cikket.Minden elismerésem felé.Erősítsük, h véghez vigye a programját föltárni a WHO,a gyógyszeripari konszernek és az eü.hálózat közötti összefonódást!

H1N1-járvány: a század egyik legnagyobb botránya?
2010. január 21.
Wolfgang Wodarg, akivel Szederkényi Olga beszélgetett a Magyar Rádió Szombat Délelőtt című műsorában, azt állítja, a H1N1-járvány az évszázad egyik legnagyobb botránya lehet, ezért nyomozni kell, hogy a gyanú igaz-e vagy sem. Egy dolgot biztosan tudunk – mondja Wodarg –, hogy a világ legfontosabb egészségügyi hatósága, a WHO, amelytől azt várnánk el, hogy megbízhatóan megmondja, hogy valami egészségügyileg veszélyes-e vagy sem, kétszer is óriási hibát követett el, és ez több milliárd eurónkba került, és sok embernek okozott kárt - közölte az MR1 - Kossuth Rádió.

Azt hajtogatták, gyógyszert kell szednünk, miközben a gyógyszereket sem tudták tesztelni, hiszen maga a betegség nem létezik. Az egész nonszensz volt, közben pedig pár gyógyszergyár jó sok pénzt keresett – állítja Wodarg.

Az Egészségügyi Világszervezet másik hibája szerinte az, hogy H1N1-világjárványt jelentett be, amikor még csak pár száz megbetegedés volt, főleg Mexikóban, ilyen kevés eset után pedig hirtelen meghirdették a hatos, azaz a legmagasabb szintű riasztást. Wodarg azt mondja, azért tehették ezt meg, mert előtte megváltoztatták a világjárvány fogalmát.
Hirdetés

Korábban ez még ugyanis azt jelentette, hogy valami nagyon súlyos tünetekkel járó, nagyon durva betegséggel állunk szemben, amelyben sokan meghalnak, miközben a H1N1 influenza volt, amely ráadásul sokkal kevésbé volt veszélyes, mint több, korábbi influenzajárvány. De a WHO ismét azt javasolta, hogy oltassuk be magunkat, és ötmilliárd eurót költöttünk erre csak Európában, teljesen feleslegesen – mondja a szakember.

Wodarg azt állítja, ha kell, bizonyítani is tudja, hogy az Egészségügyi Világszervezetet bizonyos tudósok és a gyógyszergyárak befolyásolják, illetve manipulálják. Azt mondja, van nála például egy levél, amelyet az a Klaus Stöhr írt neki, aki a madárinfluenza-kampány idején az akciócsoport vezetője volt a WHO-nál. A levélben Stöhr arról számol be, hogy új kihívásokat keres, és elmegy Londonba dolgozni, a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari cégéhez, a Novartishoz.

Wodargnak vannak egyéb információi is, de azok valóságtartalmát még ellenőrizni kell, többek közt ez lesz majd az Európa Tanács feladata. Arra is felhívja a figyelmet, hogy amikor a „madárinfluenza-őrület” volt, a WHO felszólítására minden országnak járványügyi tervet kellett készítenie, amelyben meg kellett állapodniuk a gyógyszergyárakkal is, hogy adott esetben tőlük rendelnek, vagy velük gyártatnak oltóanyagot, gyógyszert. A gyógyszergyárak pedig vállalták, hogy nagyon gyorsan, nagyon hatékony vakcinákat állítanak majd elő, ám ez eleve nem lehet igaz, mert ha valami gyorsan készül, az nem lehet jó, viszont óriási üzlet – teszi hozzá Wodarg.

A járványügyi szakember egyébként a fertőzések és halálesetek száma alapján állítja azt, hogy a H1N1 nem világjárvány, és arra is felhívja a figyelmet, hogy az idősebb korosztály nem igazán fertőződik meg, mert immunis, tehát a vírus nem új. Emlékeztet arra is, hogy a WHO hosszú évtizedekig azt mondta, félmillió ember halhat bele télen az influenzába, most pedig nem tartunk még húszezernél sem. Az Egészségügyi Világszervezet közben pedig azzal riogat, hogy lesz egy második hullám is a téli után, ám Ausztráliában, ahol már elmúlt a tél, nincs semmiféle második hullám.

Wodarg nem érzi felelőtlennek állításait, azt mondja, csak kutatásaiból és a tényekből indul ki. Abból például, hogy az Egészségügyi Világszervezet 2009 júniusában megváltoztatta a világjárvány fogalmát, pont azelőtt, hogy bejelentették a H1N1-járványt, így most minden évben ez lesz, lehet. Szerinte tény az is, hogy nem lesz annyi ember influenzás, mint korábban, és az is, hogy soha korábban nem volt akkora hajtóvadászat a vírus diagnosztizálására, mint most. Közben nem történik semmi rendkívüli, vagy legalábbis olyan dolog, ami azt mutatná, hogy egy szuperveszélyes világjárványról lenne szó – mondja Wodarg.
Nos, felhívtuk a figyelmet a H1N1 oltás veszélyeire... Ugyanakkor nem lehet tagadni, hogy az influenza létezik, legyen az normál szezonális influenza vagy sertés-, ill. újinfluenza, vagy akár az ILI kategóriába sorolt betegségek (Influensa Like Illnesses – influenzaszerű…..
Galactic Night 2009.12.11 20:10:28
A Magyar Homeopata Orvosok Egyesületének nyilatkozata az influenzáról (akár H1N1, akár a "hagyományos":
Hogyan védhetjük meg magunkat a legjobban?

· Maradjunk nyugodtak, tájékozódjunk!

· Ne válassza a hagyományos influenza védőoltásokat! (Csökkenti a immunvédelemhez szükséges T-sejtek számát,
thiomersalt és más immunrendszert gátló anyagokat tartalmazhat!)

· Kerülje az immunrendszerét gátló hatásokat! (vezeték nélküli hálózatok, WIFI, Bluetooth, GPS stb.)

· Ne válassza a vírus ellenes gyógyszereket! (az immunrendszert elnyomják)

Mit tud a homeopátia nyújtani az influenza járvány elkerülésére?

A homeopátiás felkészülés során kétféle gyógyszert használunk:

magából a kórokozóból készült ún. nozódát (Influenzinum) Ezt a gyógyszert nem érdemes akkor alkalmazni, ha már a betegségtünetek megjelentek. (A megelőzés mellett még akkor is gondoljunk rá, ha az influenzából való gyógyulás elhúzódó, sokáig maradványtünetek állnak fent.) A gyógyszer szedését akkor kezdjük el, ha a közvetlen környezetünkben megjelent már a betegség.
Adagolás: Influenzinum C200 esetén:2 hetente 2 napig 1x5 golyó
Influenzinum C30 esetén:2 napig 2x5 golyó naponta, 5 naponta ismételendő
olyan homeopátiás gyógyszert, amely a gyógyszerképében tartalmazza a járvány jellemző tüneteit.(genus epidemicus) A járvány nagyon gyakran hasonló tünetekkel lép fel a legtöbb betegnél, ezért 15-20 eredményesen kezelt beteg tünetei alapján legtöbbször megállapítható az az egyetlen homeopátiás gyógyszer(genus epidemicus), amely enyhíti a tüneteket, gyorsítja a lefolyást és megrövidíti a betegséget. Ha ezt a tünetek alapján ki lehetett választani, akkor már megelőzésre is adhatjuk azok számára, akik a betegekkel érintkezésbe kerültek vagy azoknak, akiknél a betegség jelei kezdenek megjelenni. Sajnos sok páciens tünetei nem illenek bele az "átlagos betegségképbe", ezért nem mondhatjuk azt, hogy minden influenzásnak ugyanazt a homeopátiás gyógyszert kell adni. Sajnos az influenzás betegek kezelése sem rutin, hanem egyénre szabott!
Mivel erősíthetjük még az immunrendszerünket?
Fogyasszunk több antioxidánst az étrendben, minden nap igyunk frissen facsart zöldség vagy gyümölcslevet! A C-vitamin nagy adagjai (1-10 ezer mg - ha tolerálja a szervezete!) szintén segítenek a védelemben. Echinacea D4 vagy D6 homeopátiás gyógyszer (7 napig napi 2x 5 golyó és 7 nap szünet), az Oscillococcium (megelőzésre heti egy alkalommal a dobozban mellékelt adagolási útmutató szerint), szintén hatásos szer a védelemben.

Lásd még: Az immunrendszer erősítése homeopátiával...

Mit tegyek, ha megbetegszem?
A homeopátiás kezelés igen hatásos az inluenza tüneteinek kezelésében. A homeopátiás kórházak 1%-os halálozási arányukkal a hagyományos gyógymód 30-60%-os halálozásához képest sokkal hatékonyabbnak bizonyultak az 1918-as influenza járvány során. Az akkori adatokat megtekintheti:
www.naturalnews.com/026148.html.

· Az átlagos lefolyású betegek kezelése (az összes beteg 75%-a)

Az influenza kezelését egyénileg, az akut tünetek alapján kell javasolni. Ehhez segítséget kaphat a mellékelt táblázatból, de konzultáljon homeopata orvosával! A járvány nagyon gyakran hasonló tünetekkel lép fel a legtöbb betegnél, ezért 15-20 eredményesen kezelt beteg tünetei alapján legtöbbször megállapítható az az egyetlen homeopátiás gyógyszer (genus epidemicus), amely enyhíti a tüneteket, gyorsítja a lefolyást és megrövidíti a betegséget. Ha ezt a tünetek alapján ki lehetett választani, akkor már megelőzésre is adhatjuk azok számára, akik a betegekkel érintkezésbe kerültek vagy azoknak, akiknél a betegség jelei kezdenek megjelenni. Az alábbi táblázatból három gyógyszert emelnénk ki, melyek korábbi járványokban eredményesnek bizonyultak: a Gelsemium sempervirens, a Bryonia alba, és az Eupatorium perfoliatum. A homeopátia ezen járványok kezelésében olcsó és biztonságos megoldást jelent, emellett felülmúlhatatlan előnye, hogy recept nélkül is hozzáférhető és segíti az orvosokat abban, hogy a súlyosabb betegekre több figyelmet szentelhessenek. A járvány megelőzésének és kezelésének homeopátiás stratégiája része kell legyen a nemzeti egészségügyi stratégiának, különösen akkor, ha a hagyományos gyógyszerek és védőoltások még nem hozzáférhetők vagy hatástalanok.

· A szövődményes betegek kezelése (az összes beteg 25%-a)

A betegek negyede nem reagál a járvány jellemző tünetei alapján megállapított homeopátiás gyógyszerre.(genus epidemicus), hanem a létfontosságú szerveket is érintő, intenzív betegségtünetek alakulnak ki náluk. A súlyos, szövődményes betegségformák gyakran kórházi kezelést is igényelnek. Ezeket csak tapasztalt homeopata tudja felismerni és a az egyéni tünetek figyelembevételével hatásosan kezelni.

Két gyógyszer különösen hasznos a szövődményes betegek kezelésében:

Pyrogenium: Jellemzője a pulzus-láz aránytalansága: folyamatos magas láz (39 oC feletti) és hozzá nem túlzottan magas, mindössze 100-110/min pulzus. A beteg nagyfokú gyengeséget érez, ugyanakkor igen nyugtalan, nem bír egy testhelyzetben megmaradni ( Rhus toxicodendron), panaszkodik az ágy keménysége miatt, ami hátfájást okoz számára. ( Arnica) Erős verejtékezés jelentkezik, a nyelv nedves.

Baptisia: A tünetek a hastífuszhoz hasonlóak: szeptikus lázzal, bűzös váladékokkal. Az arc hamuszürke, szemek beesettek. A nyelv eleinte sárga, majd a nyelv közepén sötét csíkok keletkeznek, melyekből az ízelőbimbők vörösen kiállnak, a nyelv széle sötétvörös, csillogó. Később a nyelven berepedések, bűzös fekélyek keletkeznek, ezek a fekete, fájdalmas fekélyek ellepik mindenfelé a szájnyálkahártyát. A lehelet rendkívül bűzös, de ugyanez jellemző minden váladékra (vizelet, széklet, izzadság) is. Csak folyadékot képes lenyelni, a szilárd ételektől fulladozik. A légzés nehezített, úgy érzi, mintha súly lenne a tüdején. Testszerte vöröses bevérzések jelennek meg a bőrön. ( Lachesis) A gondolkodás a betegség kezdetén már zavart lesz, belealszik a válaszba egy kérdés után, elakad egy mondat közben. A páciens úgy érzi, mintha a teste egyetlen nagy seb lenne, az a téveszméje, hogy darabjaira esett és próbálja ezeket a darabodat összeszedni az ágyban.

Adagolási útmutató: Általános elv, hogy abból a gyógyszerkészletből gazdálkodjunk, ami könnyen elérhető, nálunk van. Ha a szükséges szerből csak alacsonyabb potencia áll rendelkezésünkre (C30 alatt), mint optimális lenne, akkor azt adagoljuk gyakrabban. Szükség esetén lehet a nap folyamán 4-5 alkalommal ismételni 2-3 napon át. Ha nagyon hevesek a tünetek, érdemes 1-2 golyót feloldani egy pohár vízben és abból 10 percenként 1-2 kortyot igyon 3-4 órán keresztül. Ha magasabb potenciájú gyógyszerünk van (C30), akkor abból 1-2 golyót oldjunk fel egy pohár vízben és abból 1-2 kortyot igyon a nap folyamán 2 napig.

a táblázatot itt találod:

www.homeopata.hu/doc/influenza.pdf