Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomio

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tipp:Ha folyamatosan összeomlik az Operád, szerkeszd az operaprefs.ini-t (ha nem tudod, hol található az opera:about oldalon megnézheted) bezárt Opera mellett. Keresd meg benne a [User Prefs] szekciót és illeszd be alá a Level Of Update Automation=0 sort, vagy ha már létezik, akkor az…..
Tomio 2013.01.30 16:22:11
@penge™: A Travian nálam is ott van! Én nem tudom mikor, melyik frissítésnél került bele, eddig nem vettem észre.
Az AV-Comparatives elsősorban vírusvédelmi megoldások tesztelésére szakosodott, ennek ellenére még tavaly decemberben megvizsgálták, hogy a legnépszerűbb böngészők hogyan védenek az adathalászattal és a csalásokkal szemben. A kutatólaboratórium vitathatatlanul komoly…..
Tomio 2013.01.17 09:17:06
@Nekomajin:
egyetértek ata4100-val
Ami eszembe jut és nagyon bosszantott az utóbbi időben:
www.otpbankdirekt.hu/homebank/
egyenleg lekérdezés, utalás, csekkbefizetés nem megy vagy nem úgy ahogy kellene. Pedig itt lenne értelme a biztonságnak és pont ilyenkor veszem elő a Safarit.

ugyfelkapu.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/tarhely
Személyes ügyfélkapu összecsúszva jelenik meg, aztán frissítés után már olvashatóan, de nem úgy ahogy más böngészőkben

plus.google.com/u/0/photos/
albumok szerkesztése sem úgy ment ahogy kellett volna.

Hozzá kell tennem, hogy jelenleg Mac verziót használok kb 1 éve, de nem most kezdtem el használni az Operát, voltak ilyen élményeim szép számmal windowson is.
Tomio 2013.01.17 17:11:11
@Nekomajin: Örülök, hogy nálad működik az OTP, nálam viszont használhatatlan: URL]http://kep.psharing.com/709279.jpg[/URL]

Ügyfélkapu szintén: [URL]http://kep.psharing.com/709280.jpg[/URL]

Talán mert Mac verzió, nem tudom.
Szerda 27.folytatás .... a vörös szőnyegnél járunk...illetve álltunk. a "kertéshez közeli" helyünkről már nem mertünk elmenni.DE legalább jól éreztük magunkat. Közel a riporterálláshoz, Silviával és férjével jól töltöttük az időt.Aztán beindult a "menet". Jöttek az…..
Életem Új-Zélandon Esős szombat 2012.07.14 22:36:00
Reggel még nem esett. Terveztem, hogy elmegyek a közeli 'Garage Sale'-re...de mire oda jutottam az időben, hogy indulni kellene, már ömlött az eső. Ezért nem mentem sehová és ez így is maradt egész nap. Eső nagyon kis szünetekkel...hol erősebben, hol kicsit csendesen...de ESETT ...s…..
A fejlesztők folyamatosan dolgoznak az Opera gyorsabbá tételén, még ha ezt nem is emelik ki mindig. Ennek egyik eredménye a mai előzetes, amely jelentősebb a szoftveres rendert érintő sebességjavulást hozott. Mindezt akkor, ha a processzorod támogatja az SSSE3-at. Alább látható egy…..
Soha nem értettem, hogyan adhatnak ki akármilyen RC-t is ismert hibákkal. De biztos megint én vagyok túl maximalista. Szóval következzen a lista. (el)Ismert hibák: Nincsenek FreeBSD buildek (még) Google Maps-on nem lehet húzogatni a térképet 64-bit Windows build összeomlik, ha…..
A mai előzetes a címben említett platformok végének kezdete. Az Opera Unite és a Widgetek a mostani előzetesben kikapcsolásra kerültek alapértelmezésben, év végéig viszont mennek a levesbe. További infó itt. Ismert hibák: Bizonyos esetekben az oldalak nem töltődnek be…..
Ma ismét nagy dolgok történtek az Opera háza táján. A UxG csapat hallatott magáról és előrukkolt az Opera új felhasználói felületének korai változatával. A projekt neve "Featherweight", avagy Pehelysúly. Céljuk, hogy minél felhasználóbarátabb, minimalistább és egyszerűbb…..
A mostani előzetes számos gyorshívóval kapcsolatos bugot és összeomlást javít, valamint a tartalomblokkoló szinkronizációval kapcsolatos hibák is javításra kerültek.A korábbi előzetesben megváltozott a gyorshívóképek megjelenítése a könnyebb és gyorsabb felismerhetőség…..
Több, mint egy évvel ezelőtt merült fel itt a blogon egy cikksorozat megírásának lehetősége, amit nem mi, hanem ti, az olvasók jegyeztek. Számunkra is meglepő volt a pozitív reakció, amivel ezt a kezdeményezést fogadtátok. Ennek jele volt a számos elküldött cikk, amiket…..
A béta közeledtével a fejlesztők két új fícsörrel is megajándékoztak minket és további M2-t érintő javításokkal, fejlesztésekkel. Biztonságosabb címsáv A címsáv a böngésző egyik legfontosabb része. Ezen keresztül érjük el normál esetben a weboldalakat, sokszor…..
Tomio 2010.11.18 10:18:53
@Dzsini: Gondolom angolul kellene jelenteni, erre képtelen lennék, úgyhogy jelentsd te légyszi.
Tomio 2010.11.18 10:09:53
@Dzsini: Kipróbáltam, keskenyre próbáltam venni, de egy határon túl lefagy az egész.
Idén nyáron már mi is rendeztünk egy design versenyt itt a blogon, amelynek a győztese Emoryy lett. Most kiderült, hogy nem volt érdemtelen ez a győzelem, hiszen ő nyerte meg a My Opera által rendezett versenyt is, amelynek a fődíja már nem egy Opera póló, hanem egy Samsung Galaxy S…..
Ma végre elérkezett a nap és megkaptuk a várva várt titokzatos fícsört, amely a levelező panelt érintette. Teljesen átdolgozták az egészet. Az új levelező panellel eldöntheted milyen elemek jelenjenek meg és melyek ne. Nem használod a csatolmányok nézetet? Csak rejtsd el!…..
Tomio 2010.09.09 09:19:07
@penge™: 1IMAP, 2POP3, 15 szűrő, 20 RSS
Használom azért én is.
Én jobban örültem volna, ha olyanokkal foglalkoznának pl:
hogy a mellékleteim egy jó része ne DAT kiterjesztéssel jelenjen meg a fogadónál.
Ismert hibák: A Dragonfly elindításakor összeomlik. Az Offline Application demóknál összeomlik. Változások listája (Core): CORE-10146 (WF2 autofocus attribútum már opcionális) CORE-19728 (Átnevezve: -o-text-overflow erre: text-overflow, és az ellipsis támogatása…..
Tomio 2010.08.10 12:25:28
@Worlon: Mi az hogy! Nálam mára teljesen használhatatlan lett a levelező része.
Szedem le az egészet a francba.
Tomio 2010.08.10 15:53:51
@Zsüi_: Igen ez valóban jó!
Már csak azt nem értem, hogy miért próbál meg 3-4 szer (másodpercenként!) a Gmail fiókomhoz kapcsolódni és hitelesíteni azt.
Tegnap kaptunk egy 10.70 snapshotot (nem biztos, hogy ez lesz a végleges verziószám), egy kisebb Presto frissítéssel és pár új szabvány implementálásával, ma pedig a fejlesztők a desktop javításokra koncentráltak. A tegnapi előzetes tartalmazott egy CSS3 szabványt az object-fit…..
Véget ért az első Opera designversenyünk nevezése, amit az ezredik blogbejegyzés alkalmából hirdettünk meg itt a blogon, és amelynek a fődíja egy Opera póló. Nagyon jó képek érkeztek, amelyeket használhattok háttérképnek vagy Gyorshívó háttérnek is: elég jobb gombbal…..
Tomio 2010.05.27 09:02:24
A vártnál sokkal kevesebbet kellett várni rá, hiszen alig két és fél hónappal az első pre-alfa után tegnap megjelent az Opera 10.5 (vagy ha így jobban tetszik 10.50) végleges változata - egyelőre csak Windowsra. Személy szerint úgy gondolom, hogy elsiették a dolgot, egy jó hónapig…..
Tomio 2010.03.05 17:38:43
@sChess: Egész nap magammal levelezek, tiszta ideg vagyok. Igen volt már, hogy átjött a melléklet, de legtöbbször nem kb 10:1. Ha csatolom a mellékletet és küldöm, a Postázandó alatt már nincs nyoma a mellékletnek viszont a levél méretéből arra lehet következtetni, hogy benne van a melléklet, igen ám, de mikor visszajön már a mérete is minimális és melléklet sehol.
Használja még valaki win7x64 alatt?
Tomio 2010.03.05 20:38:31
@ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás:
Jópár éve használom én is az Operát levelezésre is, eddig nekem sem volt ilyen hibám. Most van.
Nekem pont a levelezője tetszett eddig a legjobban. Egyetlen időnként visszatérő (v aktuális verziótól függő) hibája az volt, hogy az általam elküldött melléklet .dat kiterjesztéssel érkezett meg, dwg pdf fájloknál.
Megjegyzés: Már az RC4 is megérkezett. Mindössze 2 hibát javít, így nem kap külön postot. Az alsó linkek cserélve. Itt az eredeti post. Változások listája: User JS/Browser JS probléma javítva. DSK-284257 DEP (Data Execution Prevention) üzenet.…..
Most, hogy vészesen közeleg a Windows választóképernyőjének megjelenése, az Opera éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy a nevezetes dátumra elkészítse a végleges 10.5-öt, legalábbis Windowsra. Ennek folyományaként valószínűleg bevezették a 168 órás munkahetet, amibe persze a…..
Többrészes sorozatunkban megkíséreljük bemutatni az Opera főbb jellegzetességeit. Mindezt a jobb áttekinthetőség érdekében listaszerű felsorolásban. Ez már a harmadik rész: az első az Opera sikertelen újításairól, a második pedig az Opera öt alapvetéséről szólt. Egy mai…..