Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gifted

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyjuk a politikát ezen a gyönyörű tavaszi vasárnapon! Ha már nem bírjuk ki bosszankodás nélkül, akkor dühöngjünk inkább az unalmas, ötlettelen pendrive-ok miatt. De szerencsére itt a jövő: megmutatjuk a tíz legviccesebb USB fash drive-ot, amelyek garantálják, hogy legközelebb…..
A megrendelés az ajánlatkéréstől a terméken végrehajtott műveleteken át, a leszállítás utáni kifizetésig tart. Vagy még tovább is. (termék utógondozás, brandépítés, de ezt most hagyjuk). A megrendelés része tehát az is, hogy a megrendelő a megvizsgált, és megfelelőnek…..
 Ebben a csodás, szállingózó márciusi hóesésben szükség van némi szénhidrátra, hogy ne veszítsük el a tavaszba vetett hitünket – a ropogós kis csirkegombócok pedig erősítik a hatást.Hozzávalók:-          50 dkg darált csirke…..
Rá merném tenni pár megrendelésem, hogy nincs olyan háztartás ma Magyarországon, ahol ne reklámpólóban takarítana a háziasszony. Nálunk is reklámpólóban szereli a párom a motort, logózott melegítőben takarítok vasárnaponként… Szinte megszámolni sem lehet már, hogy…..
Az utolsó simításokat végzi az egyik legnépszerűbb, immár Android 2.3 Gingerbread alapú custom ROM legújabb, 7-es kiadásán a CyanogenMod csapata. A most megjelent RC1 (release candidate, azaz kiadásra jelölt) verzió a fejlesztők állítása szerint hosszú és alapos tesztelési…..