Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molino

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem a szavazás állása újévkor valahogy lefagyni látszott (nem tudom másnál is így volt-e?), úgyhogy az azonos szavazatszám miatt a második körből 4 ember jutott tovább. Hogy meglegyen a szimmetria, az első körből is behúztam még a 4. helyezettet. Az első és a második…..
Molino 2010.01.04 16:48:12
@freddyD: Legyen kreatív jellegű, mert szerintem az is egyfajta hangulatot ad, hogy pl jó videókat, képeket vagy hasonlókat megnézni, mint ha csak egy választ kell beküldeni, mert akkor tényleg csak szerencsén múlik. Akkor már lottózhatnánk is :(

Ha pedig kreatív lenne, akkor úgy kellene csinálni, hogy az összes fent lenne szavazási lehetőségnek és akkor nem lenne elégedetlenség (legalábbis annyira nagy nem).

Ezeket ötletnek szántam csak.
Molino 2010.01.04 20:52:52
@freddyD: Persze az más amikor 1000+ beadvány van, akkor lehet egy 20-30-as lista, de pl ilyen mint ez a videós ahol nincs annyi, itt lehetett volna (tudom sokan ezt sem néznék meg). Meg lehetne hasonló a többi nyereményjáték is, mert akkor azokban legalább van munka (szinte az összesben), mint mondjuk a képszerkesztősnél ahol 5 perc alatt össze lehet dobni (persze sok jó is van amiben van munka)
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..