Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiksön

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dán graffiti ikon, Swet nem mindennapi vállalkozásba fogott a MOLOTOW szárnyai alatt: nem kevesebbre vállalkozott, minthogy száz napon keresztül minden nap fest egy piece-t, töltéshez pedig fő színként kizárólag a róla elnevezett "Molotow Premium Swet100 Traffic Red"…..
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
Na, ezt imádni fogjátok, pláne, hogy a "graffiti tanulás", mint keresőkifejezés rendszeresen előkelő helyen végez a blog bejövő forgalmának statisztikái között.A Tovább gomb után még magyar fordítással is szolgálunk (jó hosszú), ám előtte egy fontos…..
все хорошее A kkezdet 2009.12.07 22:38:00
Elősször is sziasztok!Bizonyára manapság blogok ezreivel találkozhattok, melyek szerkesztői nézeteiket és szándékaikat próbálják másokkal megosztani, vagy csak kedvtelésből írnak, mit sem foglalkozva azzal, hogy olvassák-e vagy sem.Én speciel azért szántam el magamat a…..