Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orszgab

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hmmm! A FŐZDE: Szicsek a neten: „A valódi pálinkák ma is ugyanazokban az üstökben, ugyanolyan szakértelemmel készülnek, mint évtizedekkel ezelőtt. A pálinkák több éves ászkolás után az érlelő pincében nyerik el azt a kiváló ízhatást, ami prémium…..
orszgab 2009.12.07 21:49:18
@pálinkabarát: Te nyertél :):):):)
Az egyetlen ágyas pálinka a mai este, reméljük nem nyúltunk vele nagyon mellé és ízleni fog! Azt mondják, ha ágyas, akkor Bolyhos. Talán így van, de ne felejtsük, hogy más főzdék is kiváló ágyas pálinkákat készítenek. A FŐZDE: Bolyhos a neten: „Több éves tapasztalat…..
orszgab 2009.12.07 21:21:33
@pálinkabarát: ami késik nem múlik...... :) majd legközelebb a mennyiségre megyünk :)
A FŐZDE: Bestillo a neten: „A gyümölcs felvásárlását tartjuk a lehető legfontosabb fázisnak a pálinka készítésében (nem túlérett!!! hanem pont érett, kedvező sav-cukor aránnyal). Semmit sem szabad, pláne itt az elején spórolni, hiszen pontosan azt kapja vissza a…..
Üdv Mindenkinek még egyszer!!! Nos, reméljük mindenki megkapta a Kóstolólapot, ha esetleg valaki lemaradt róla, vagy nem azért látogatott az oldalra mert részt vesz a kóstoláson, hanem csak kíváncsiskodik, azoknak leírjuk még egyszer a legfontosabb kóstolási tudnivalókat. 1.…..