Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pike

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hmmm! A FŐZDE: Szicsek a neten: „A valódi pálinkák ma is ugyanazokban az üstökben, ugyanolyan szakértelemmel készülnek, mint évtizedekkel ezelőtt. A pálinkák több éves ászkolás után az érlelő pincében nyerik el azt a kiváló ízhatást, ami prémium…..
Az egyetlen ágyas pálinka a mai este, reméljük nem nyúltunk vele nagyon mellé és ízleni fog! Azt mondják, ha ágyas, akkor Bolyhos. Talán így van, de ne felejtsük, hogy más főzdék is kiváló ágyas pálinkákat készítenek. A FŐZDE: Bolyhos a neten: „Több éves tapasztalat…..
A FŐZDE: Bestillo a neten: „A gyümölcs felvásárlását tartjuk a lehető legfontosabb fázisnak a pálinka készítésében (nem túlérett!!! hanem pont érett, kedvező sav-cukor aránnyal). Semmit sem szabad, pláne itt az elején spórolni, hiszen pontosan azt kapja vissza a…..
Jöhet a következő almatermésű. A FŐZDE: Mondhatnánk nem kis főzdéről van szó! Ez nem csak a minőségre, hanem a méretére is vonatkozik. A főzde legújabb beruházásának köszönhetően a pálinka tároló és érlelő épületben egyszerre 123.500 l pálinkát tudnak érlelni, és…..
A kóstolási sorrendet nehéz volt eldöntenünk mivel két kissé ellentmondásos utalást is találtunk az ajánlott sorrendre. Reméljük, nem követtünk el nagy bakit… Az első: „Az almatermésekből, a bogyós gyümölcsökből, majd a csonthéjasokból áll, utoljára pedig a…..