Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuszko

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóój, de gyöngy ez, taknyom-nyálam összefolyt a nevetéstől,nem igaz!! Mécs jános jogász-politológus csúnyán fején találja a szöget a vidéki-pesti kínlódásban. Meg hogy ez az egész dolog csak a vidéki arcokat érdekli. "Mécs János Vidékiek istenkém, hogy rühellem a…..
Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról…..
Nyuszko 2013.08.30 20:52:23
@rpflora:
1: jó bulizást! Most rendeltem vacsorát, a pasim mellettem, de ezt most én fizettem. Ilyen is van, by cash...;) köszönöm, hogy válaszoltál. Ebből is látszik, hogy érdekelnek az olvasóid.
2: szerintem sem kell statisztikákkal foglalkoznod. De akkor ne is hivatkozz erre közvetett módon (buta kurva általában vidéki...) Miért vagyok biztos abban, hogy Te büdöspesti vagy? Mindenesetre tényleg szánalmas, hogy ez még 2013-ban lehet egyáltalán vitatéma...De nem azért, mert a vidékiek buták, hanem mert kedves Bp-i barátainknak a "Margitszigetazöldövezet".
3: írtam is, hogy nem biztos, hogy ez a célod.
És 4. pont: a kritikákat állnod kell. Ez van. Te írsz, mi reagálunk. Asszem egy blognak ez lehet a célja. ;)
Nyuszko 2013.08.30 20:56:10
@Almeron: hehe. A harmincas igaz, de a félelmekkel teli nem. :)
Egy mondatban vázolom, hogy tudj hova tenni. 2 éve férjemet önként elhagyó, szerelembe eső és azóta az újjal boldogan együtt lévő nő vagyok. Buta vagyok, mert ugye vidéki. Jópofa, átlagnál jobban kinéző. És egyébként ritka hozzászóló. A kurvákkal sosem volt problémám, szerintem a legtöbb nő az, csak nem ilyen formában. Mindenki vár szolgáltatása (beviszem a reggelit, elmosogatok, kimosok a pasimra) ellenében valamit. Ki biztonságot, ki pénzt, ki kisbabát. Na, csak ennyi..totál normális és átlagos csaj vagyok, átlagon picit feljebb élek és rendszeres nemi életem van. :) Szóval minden ok, nem vagyok savanyú meg semmi ilyen. Csak bepipultam a vidéki-témára. Ennyi. :)
Nyuszko 2013.08.30 21:20:16
@Kaugár: teljesen igazad van, utólag is elnézést ezért. A kedves blogíró is remélem legközelebb majd jobban megválogatja a szavait ezügyben. És én akkor mostantól offline. A kurva-téma nem izgat, távolról sem érintett soha. További szépet és jót mindenkinek. A kurvának is. :)
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Szia!    Létszíves jelentesd meg a blogodon ezt a leírást. Lehet, hogy egy kicsit hosszú, de ha nem gond, akkor menjen az egész. (Ha úgy gondolod, hogy megjeleníthető)  A cikk egyébként a posta vezetőségének szól, de nem reagáltak semmire, így küldöm a botrányos…..
Nyuszko 2012.09.16 15:33:01
Nemrég új munkahelyre mentem dolgozni, ahol napi szinten intézem a postát. Azt az iszonyatos bürökráciát, amit leművelnek...postafiókbérléshez szükséges meghatalmazások, nyilatkozatok, alfiókbérlethez külön dokumentációk, percekig nézte a matróna (kb ezer éve lehet postai alkalmazott), hogy az alfióknál ki kit hatalmaz meg, mire együtt megszültük hogy hova is kell a pecsét, melyik oldalra...röhej! Másik sztorim: igényelnem kellett a postán az erkölcsi bizonyítványt. Véletlen elfelejtettem beletenni a csekkszelvényt a nyomtatványra és feladtam sebtiben a borítékot. Még egyszer mondom: a már befizetett csekkszelvényt felejtettem belestemplizni a borítékba. Ergo: befizettem azt a 3.100 Ft-ot. Két órával késöbb eszembejutott, hogy lehet bele kellett volna tennem, sos hívtam a postát ahol feladtam, hogy visszamennék érte. Ó, hát azt nem lehet. Mivel a rendszerben már rögzítették, stb, vissza már nem adhatják. Jól van, gondoltam akkor kitöltök még egy nyomtatványt (plusz 150 Ft) kibírom és abba már beleteszem a szelvényt. Erre közlik velem, hogy azt nem lehet, mert a nyomtatvány kódja megegyező a csekk kódjával, vagyis csak párban érvényesek. Töltsek ki egyet újra és (!!) fizessem be újra a 3.100 Ft-ot. (wtf??) vagy, menjek be a Vaskapu utcába és reklamáljak ott személyesen. Úgyhogy elmentem személyesen az ügyfélszolgálatra, ahol a portás tök jó fej volt és beengedett soron kívül, mivel csak be kellett adnom a szelvényt az ablakban (kb 50-en ültek a váróban-két ablak volt nyitva). Kérdem én: ha egyszer már befizettem a pénzt a csekken, akkor értelemszerűen megkapják a számlájukra a pénzt, miért is kéne újra befizetnem? Akkor miért nem utalják vissza és töltök ki egy új nyomtatványt, ha már ennyire fontos, hogy a két kódszám stimmeljen. Hja és ha már szidhatom a hivatalokat: a Vaskapu utcába miért nem küldhettem el a csekket postai úton (:D ) vagy faxon, vagy e-mailben. Kellett hozzá az arcom is?! Könyörgöm ez nem egy útlevél, vagy jogsi, csak egy rohadt csekk! Brrr...
Amit ebből látni fogsz.   ..
Nyuszko 2012.06.10 14:57:11
Mellesleg mondanám, hogy ez a Losits Robi hivatalosan vőfély lagzikban: losits_robert.lakodalomba.hu/
Egy ismerősöm lagzijában próbálta ellátni a szerepét..semmit nem csinált, egész este a rokonság fiatal hölgytagjait próbálta felszedni és egy versike tellett tőle egész este. Ingyen evett-ivott-csajozott és nem dolgozott. Botrány a csávó, de így már látom nem véletlen...
Sokszor és sokat csevegtünk már azon, miért leszünk hűtlenek, legyen szó férfiakról vagy nőkről. És megnéztük azt is, milyen a női hűtlenség forgatókönyve - hiszen nekünk a jelek szerint még az is van, a férfiak képesek ezt script nélkül is végrehajtani. Kérdeztem már a…..
Nyuszko 2012.06.05 11:02:55
@tecsóba sose többé: áhá. szóval nyitott kapcsolat. Innentől nincs több kérdésem. :)
Nyuszko 2012.06.05 13:39:56
@tecsóba sose többé: "én engedélyt adtam arra, ha késztetése van menjen. A feltétel mindössze annyi, hogy húzzon óvszert, és mesélje el nekem. Mivel én ezt megengedem, már a tiltott gyümölcs sem tiltott, és nem igényli." Itt olvastam, hogy nyitott a kapcsolatotok. Az én olvasatomban, ahol a másik engedéllyel szexelhet a párján kívül másokkal is és erről még tud is az illető, az pontosan ettől nyitott. Nem nyitott, ha valaki szeretőt tart. Nem?
Nyuszko 2012.06.05 13:41:16
@Dekatlon: Deka! Pici off bocsánat érte mindenkitől, de én téged ismerlek. :) Innen fórumról, írtam is neked a gmail-edre pár hónapja. Pár éve velveten írogattunk, emlékszel? :)) On..