Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fédkjfdlkfjdlsf

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemelyinfo Hagyományosan 2009.12.06 22:35:00
Hagyomány alatt általában az elődök örökségéből azokat a cselekvéseket, dolgokat értjük, amelyeket nemzedékről nemzedékre változatlan formában tesznek és készítenek az adott társadalom tagjai szociokulturális öröklés (beleszületik az egyén az adott társadalomba és…..
fédkjfdlkfjdlsf 2009.12.07 14:26:29
Ó, elnézést, hogy a polgármester szakítani mert a családi hagyományokkal, de azért furcsa, hogy eddig mindenki elfogadta évek óta az ajándékot.
Én csak azt tudom erre mondani, hogy akinek nem tetszik az,hogy a gyereke tök ingyen drága ajándékot kaphat az legközelebb jelezze előre és le lesz húzva a mikulás listájáról. Én ott voltam a tavalyi karácsonyi civiles rendezvényen . Tudomásom szerint Annamaritól 300ezer forintot kapott a szervezet és a gyerekek kaptak egy körülbelül 500 forintos csokicsomagot, annak szerinted jobban örültek. Szerintem a szülőknek örülniük kellene, hogy szebbnél-szebb játékokat kapnak a gyerekeik, nem pedig minden évben lefikázni. Tavaly is többen jelezték, hogy mennyire szép ajándékokat kaptak, akkor amelyiknek nem tetszik az nyugodtan tegye közzé, vagy adja visza az ajándékját az önkormányzatnak, mert más gyereknek is oda lehet adni, aki biztosan örülne neki.És azért az is bosszantó, hogy egyes szülők elmennek a Régióba és félre rakatják az ajándékot. Ez az ajándékozás nem erről szol.Amit a szülő meg akar venni a gyerekének karácsonyra azt vegye meg saját pénzéből.És tudomásom szerint a hintó nem ingyen volt.De te biztosan ezt is jobban tudod.
Itt mindenki mindenkit utál, főleg a képvilelőtestületet, de amikor a nyugdíjasok is megkapják az 5000 forintot, mint a gyerekek a 4000 forintos ajándékot, akkor furcsa módon senki nem utasítja vissza, akkor mindenki szeret mindenkit. Másnap meg újra köpködünk. Ezért véleményem szerint senki nem érdemel meg semmit.Jó lenne ha már befejeznéd ezt ezt az állandó Polgármesteri témát, mert a Mikulásnak nincs töke, de neked sincs himbi-limbid, mert nincs mivel játszanod és ezért unatkozol.
Próbálj más elfoglaltságot találni a blogozás helyett, mert megint ki fogod húzni a gyufát!!!!