Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Számlagyár

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most megjelenő életrajzi könyvében árulta el az ausztrál, hogy az év utolsó négy nagydíján sérülten indult. "A Japán GP előtti hétvége vasárnapján először ültem bringára a két évvel ezelőtti balesetem óta - idézett a BBC a pilóta Mark Webber Up Front, azaz Mark…..
Számlagyár 2010.12.06 20:43:00
@okostojgli: A Lidocain nem szerepel a doppinglistán. Anabolikus szteroidok meg nem csillapítanak fájdalamat. Szerinted miért is doppinggyanús???
Android Golyóálló a Galaxy Tab 2010.11.10 23:13:00
A Samsung a Galaxy Tab képernyőjéhez is Gorilla glass technológiát használ így elég extrém behatásoknak is ellenáll a képernyő. Azt nem javasoljuk hogy próbáljátok ki amit a videón láttok, de érdekes. A lenti videóból kiderül, hogy mi történik egy üvegpohárral ugyanezen a…..
 A tegnapi nap folyamán Budapest egyik külkerületében bandaháború tört ki, melynek folyamán 8 nagy értékű autót vertek szét. A csetepaté a fémhulladékok tulajdonjoga feletti vita miatt tört ki. Egy embert kórházba szállítottak, további tizenkettőt meg…..
Számlagyár 2010.08.19 11:23:58
@szőketisza: Pontosan. Érdekes, hogy ha egy rendőrló a díszfelvonuláson nagyobbat szart, Fideszesek rögtön másnap követelték, hogy a Belügyminiszter mondjon le!

Félreértés ne essék. Szerintem nem az a gusztustalan, hogy nem mond le a belügyminiszter, hanem az, ahogy egyes politikai erők emberi tragédiákat saját pitiáner politikai játszmájához felhasználták(ják).

Sajnos egyre brutálisabb, egyre mindenmindegy, egyre elszántagbb bűnözőket fog szülni az elkeseredés, és a kilátástalanság. A mindekori Belügyminiszter meg annyit tehet, hogy a rendőrségnek megadja az anyagi és az erkölcsi eszközöket. De attól még bűn lesz.
Nem, nem világvége-film, csupán nyári hétvége a 2X3 (bár itt 4+3) sávos úton. A legtöbb nagyvárosban az élet leginkább a belvárosi főútvonalak mentén zajlik: az "örökzöld" Champs-Elysées-n kívül elég belegondolni a berlini KuDamm, a frankfurti Kaiserstrasse vagy…..
Számlagyár 2010.08.15 12:38:06
@BDzsH:
"3. A villamoshálózat rendszerelvűségét is elősegítené, ha össze lennének kötve a Lehel úti villamosvonalak (12, 14) a dél-budával (47, 49). Egyszerűen gyorsabb és kényelmesebb lenne a tömegközlekedő többség számára."

A szerencsétlen villamosvezető meg majd szolgálati katétert kap... Budafoktól (ne adj'Isten Kamaraerdőtől) megyer kettőig... Belegondoltál ebbe, mielőtt leírtad???