Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autos1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívós spammelésükkel hívták fel magukra a figyelmet a nanobionikusok. Biztos bennem van a hiba, de nem szeretem az aktuálisan elcsépelt marketingdumát. Manapság minden cucc nano vagy bio, ez pedig mindkettő egyszerre, szóval, a maileket kitartóan töröltem. Ám Nanobionikus Elvira…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
autos1 2009.12.20 06:35:45
@janosbacsi:

Ki kell próbálni a téligumit! Persze lehetőség szerint nem a legolcsób "szart". Én is azt az elvet képviseltem évekkel ezelőtt mint Ön, de egyszer a havas úton nem tudtam kijönni az utcánkból. A vadi új Toledó csak kakarta a jeges havat és szinte meg sem mozdult. A szomszéd 20 éves Passatja a téligumival segített ki. Az első utam a gumishoz vezetett. Mikor felkakták akkor lehetett érzékrlni a valós külonbséget, hogy milyen volt egy félórával korábban, majd utánna. Egyébként jó lenne, ha igaza lenne, és telente 2 hétig lenne csak hideg. Na nem csak az autózás miatt, hanem a gáz számla miatt. Egyébként meg el kell dönteni kell-e téligumi és akkor biztonságosabban közlekedek, vagy nem kell, da akkor tartsam a garázsba télen az autót. Nyugaton nem semmiért találták ki azt, hogy egy bizonyos időszakban ki vannak tíltva az utakról a nyárigumis autók. Pl. Ausztia. Itthon is be akarják vezetni, legalábbis van rá szándék.