Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyesi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Groteszkbe fordult a laza abszurd 22-es csapdájának induló NAV-Posta szubrutin, amelyben egy elírt cím miatt Jozef K Attila képtelen átvenni egy levelet, és nem tudnak segíteni neki, amíg nem tudja, miről szól. Na, közben mégis tudtak segíteni, de annak az lett az eredménye, hogy…..
Teljesen meg tudom érteni József dühét, hiszen úgy akarják megbüntetni, hogy nem ő hibázott. Ráadásul ezt még bizonyítani is tudja, mégsem akarják tőle elfogadni. Vajon van illetve lesz igazság? És ha másfél év alatt nem sikerült egy táblát pótolni, vajon hányan lehetnek…..
nyesi 2012.02.06 18:54:38
@hagyma: csak az intelligens emberekkel lehet intelligensen beszélni. Mindenkivel a saját szintjén. Ezért süllyedtem le.
Valami el van baszva a How I Met Your Mother háza táján. Napok óta nem tudok szabadulni ettől a gondolattól. Nem is az új évadban előtérbe kerülő indokolatlanul hangsúlyos dráma vonallal kapcsolatban van a gond, hanem valami sokkal régebbi, mélyebben gyökeredző hiba szúrta a…..
nyesi 2012.02.02 18:02:40
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
nyesi 2012.01.30 18:33:22
A napokban Budapesten, a 9. kerületben végzi az éves lomtalanítást a Budapesti Közterület-fenntartó. Az utcákon a felhalmozott szemét mellett megjelentek a lomizásból élők is. Sokan keresgélnek a felhalmozott hulladék között, hogy pénzhez jussanak. Általában vas után kutatnak.…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni…..
 Tanulja a gyerek a környezetismeretet itthon, nézem a könyvét:  Változatos alakúak, mindig hatszög alakúak. Miért nem lehet ezt szabatosan megfogalmazni? Csak a példa kedvéért, változatos kinézetűek, mindig hatszög alakúak. Apróság, persze, kérdezhetitek, hogy…..
nyesi 2011.01.22 22:21:28
@bm613: Lehet, csak buta kritizál ostobát. Erősen fogalmaztam,de ez a lényeg. Lehetne igényesebb, ha már kritizál! Egyszer ő is átolvashatta volna az írását és akkor talán átérzi, hogy milyen a másik oldalon lenni.
Egy korábbi bejegyzésben arra tettem kísérletet, hogy a leegyszerűsítő, primitív állításokon túllépve – amelyek nagyjából az istenkirály versus patásördög antagonizmusban írhatók le – megpróbáljam megérteni Orbán Viktor politikai szerepfelfogását, politikai…..
Rosszqtya viszonylag sokat autózik, ebből adódóan tankolni is sűrűn jár, jellemzően ugyanoda. Eddig az volt a jellemző, hogy az üzemanyagok nagykereskedelmi árának változását követve hetente módosítottak árat a kutak. Úgy tűnik, hogy most már minden nap emelik egy-két-három…..
Üdv és BUÉK :)   Annyi rosszat olvastam már a blogon, gondoltam megosztom az én történetemet, ami kivételesen jól végződött. Történt egyszer, réges-régen hogy felvettek textiles beszerzőnek egy áruházlánchoz. Álmaim melója volt, textilekkel foglalkoztam, segítettem…..
„Közös megegyezéssel szakítottunk és nem rinyáltam, hogy „jaj, ne már!” Vétkeztem, bűnhődtem” – egy egyenes és korrekt, mégis könnyelmű pasi beszámolója következik, aki egyetlen éjszakáért egy hosszú távú kapcsolatnak mondhatott búcsút. Nem volt…..
nyesi 2010.12.18 13:09:29
@Kerek Perec: Nem pöccentem be és nem így jártam. Csak be akartam szólni. Ennyi. Szórakoztatnak az ilyen emberek, akik megosztják a szánalmas életüket másokkal. Ezért olvasok blogot is.

Gondolom Te meg mindenkinek válaszolsz és megmondod a tutit. Te is szórakoztatsz. Köszi!
Varánusz A Szíjon túl 2010.12.18 08:00:00
Tegnap este döntősorozatának utolsó állomásához érkezett a Megasztár 5. Az a sorozat, aminek először kellett szembenéznie a népszerűségi versenyben egy külföldről vett, és onnan minden elemében ki és lemásolt szériával, az X Faktorral. Rá is fért a formátumra egy…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Végzettségemet tekintve villamosmérnök vagyok, 20 évet töltöttem el a szakmában, javarészt vezetőként. Franciául, oroszul és angolul beszélek. volt már néhány munkahelyem, igazán sohasem hittem, hogy állás nélkül maradhatok. Sokszor ültem az asztal túloldalán, nagyon sok…..
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
nyesi 2010.06.13 08:35:26
@"autónepper": Buta vagy, de ezt Te is tudod!
Nem csoda, ha Barna megijedt az őt megrendszabályozni akaró gorillától, jobb az ilyeneket a lehető legnagyobb ívben kerülni, hagyni, hadd menjen. Az arcoskodás rosszul is elsülhet, ha az "ellenfélnél" fegyver van, vagy 120 kiló áll szemben 60-nal. Hogy az ilyen esetekre…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   Csak egy rövid…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
Tegnap este nem hittem a szememnek. Bokros Lajos, a magát gyakran konzervatívnak definiáló MDF miniszterelnök-jelöltje – a földönkívüliekkel rendszeresen randevúzó Pataky Attilát követően - a TV2 Frizbi című műsorának vendége volt. A korábbi szocialista…..
Mókalista Március 15. 2010.03.15 09:01:00
Igaz, hogy vágott anyag, de akkor is elszomorító.....
nyesi 2010.03.15 14:47:09
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..