Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomccs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendező, aki a Cápával robbantott először, majd sikereket ért el sci-fi filmek terén, emellett letette a névjegyét a kaland, és az életrajzi műfajban is. Steven Spielberg nevét az is ismeri, aki nem látott tőle filmeket, hiszen az egyik legnagyobb rendező, aki valaha…..
tomccs 2013.12.10 11:17:53
@♔batyu♔: Haha! Most már tudom hogy itthon vagyok! :) Egy filmes kommentbe politikát keverni.. Na de hogy kielégítsem kíváncsiságodat koromnál fogva még egyszer sem szavazthattam és nem is igen fogok. ;) Részemről ennyi. Szép napot!
tomccs 2013.12.10 11:43:46
@windex: Igenigen, tisztában vagyok a blog fogalmával. Viszont ez a cikk sajnos indexen is kint van, ahol ugye már hathatunk szerencsétlen olvasóra. (Nem tudom persze hogy a cikkíró tud-e róla) Tudom, ez az index hibája is hogy ilyen szubjektív cikkek lehetnek kint..
Bocsánat a cikkírótól, viszont szerintem követendő dolgot vázoltam fel.
tomccs 2013.12.10 12:03:54
@REMY: Csúnyát fogok mondani, de az imdb toplista egy egészen objektív toplista. Ugyanis ilyen sok szubjektív vélemény kiad egy objektív véleményt.

Ez a megállapítás persze elcsúszik a blockbustereknél, de azokat a magas pontszámokat pedig tudni kell a helyén kezelni.

Ezt nem vitaindítónak szántam. További jó filmnézést! :) Szia
Január elején hirdetett a Lángoló Gitárok és a Cinemate pályázatot, amiben olyan zenekarok, önálló előadóművészek, valamint DJ-k jelentkezését vártuk, akik nem rendelkeznek kellő anyagi háttérrel egy saját videoklip elkészítéséhez, ugyanakkor szeretnének bemutatkozni a…..