Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lets think Béláim!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérte a járatbezárási hullám a Ryanair magyar útvonalait is, sajnos Gran Canaria mellett Santander és Nürnberg is is megy a lecsóba a nyári menetrendváltástól. Így már csak egyetlen Kanári-szigetre lehet eljutni közvetlen járattal, Tenerifére maradt heti kettő méregdrága Wizz. Szerencsétlen…..
Lets think Béláim! 2019.12.22 20:54:19
Komolyan, miért nincsenek nálunk ennyire laza előadóművészek, akiknek AZ A DOLGUK, HOGY LAZÁK LEGYENEK? A DiCapriónak küldött sms meg priceless: Corden elkérte J-Lo telefonját, és lehidalt a névjegyzék celebrengetege láttán, megkérdezte, hogy küldhet-e sms-t valakinek, J-Lo mondta, ja, küldjél, erre…..
comment:com Alkoholmentes alapozás 2015.09.14 09:30:00
Amikor 2013-ban az NBC-n elindult a Gyertek át szombat este eredeti verziója, a Hollywood Game Night, a late night show műfaját akarták ötvözni a vetélkedőkkel, és mindezt beszuszakolni az amerikai középosztály nappalijába, hátha a nézők is elhiszik, hogy a sztárok is Most mutasd…..
Hendézéssel, kirendelt iskolásozással, timizéssel, tónizással, ráhelezéssel és velünk is. Vicces kontent of da day. ..
Lets think Béláim! 2015.03.18 13:41:39
@Danielsson: Vajna Timi.... :) (amúgy a pozsonyba kirendelt riporterük, aki néma maradt, ámde nem összeszedett )
Vendégszerzőnk, Szabó Tímea írása, a családon belüli erőszakról szóló parlamenti vitáról A tegnap esti családon belüli erőszakról szóló parlamenti vita nem azért volt a legalja, mert a Fidesz nem támogatta az önálló büntető tényállássá emelést. Ezt már korábban…..
Lets think Béláim! 2012.09.11 20:18:49
..s nem is oly rég, amikor még éppen az ő képviselőNŐjük kéri uezt a tv-t számon a kormányzó párton. 14:59:20-tól kb. szó szerint azt követeli - igaz, 2008-ban -, amit most kikukáztak.
www.fidesz.hu/index.php?Rovat=10031&Media=5598

Asszem rájöttem, hogy a fidesz politikája egyszerű, mint a vajaskenyér az életünk bármely kérdésében: van 2 nagyon markáns, egymásnak szögesen ellentétes álláspontjuk. Ezeket elrakjuk párban 1-1 fiókba, feliratozzuk a témakört, majd bármelyiket előhúzva korrekt, helyénvaló választ kapunk kérdéseinkre. Csak az aktuális dátumra ügyeljünk, semmi más gondunk nincs..