Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Again

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elgondolkoztál már a következő kérdéseken?Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhová...mint a mentő?Miért van rokkantparkoló...a koripálya előtt?Miért rendelnek az emberek dupla sajtburgert, nagy krumplival...és hozzá light kólát?Miért nem tudják a nők…..
Elérkezett a várva várt nap. A Sony Ericsson végre bemutatta első Android alapú készülékét, az Xperia X10-et, kódnevén Rachaelt. A készülék a nyílt forrású Google Android Donut 1.6-os verzióját futtatja, ami nem egyenlő az Adnroid 2.0-val. A telefon 4 hüvelykes TFT…..
A Zene raktára A hét programja 2009.12.13 15:27:39
Ezúttal a hét programja telefonra szól!Bluetooth Walkie Takie:Ezzel a programmal a telefonon Bluetooth segítségével ingyen tudtok beszélgetni(csak 2 telefon között, mint egy Walkie Takie^^).http://tompe73.mindenkilapja.hu/ ( Az oldalon még sok érdekes program van, de én ezt…..
Anubis a kutyaféle istenekhez tartozik. Pontosan nem lehet megállapítani, hogy az egyiptomiak a sakálra vagy a vad kutyára gondoltak-e, amikor Anubist ábrázolták. Általában ládán fekvő kutyaként jelenik meg, de kutyafejű, embertestű istenként is megjelenítették az…..
No komment csak nézd és hallgasd a Kiszel féle okosságokat^^     ..
linkFõcím francia atomrobbantásal a Polinéz szigeteken, gyíkok szaladgálnak, tojást raknak. Mindez zöld csíkos szûrõn kersztül, táguló betûközû feliratokkal, sejtelmes zene. Jól meg van csinálva, de tényleg. Indul a film, japán halászhajó, hidegebb testhõmérsékletû…..
A Zene raktára Rossz idő 2009.12.08 15:46:00
Ha esik az eső,és nem tudod mit csinálj,gyere és olvass minket és hallgasd a zenéinket!NE feledd MI feldobjuk a napodat!..
A Zene raktára Társoldal 2009.12.08 15:42:00
Hamarosan elkészűl a társoldalunk is:www.brutalizerz.5mp.eu..
Még hivatalos  trailer nincs, de már van egy ptr-ről érkezett rajongói videó!   Kommentet^^    http://www.fileplay.net/file/7072/wow-3-2-2-to-3-3-0-engb-win-patch ((Minden, ami Wow))..
Professzionális DJ szoftver, melynek két keverőpultján mixelhetjük és szerkeszthetjük a zenéket. Beépített effektusok, képek és karaoke kezelése, internet broadcast; DVD/CD írás és rippelés, automatikus playlist keverés, DRM és MP3 támogatás, valamint külsőkeverés jellemzi a…..