Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XNorbX#

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Peter's Progress Magyar cím: - Leírás: Peter egy jósnőnél azt az információt kapja, hogy előző életében egy Griffin Peterson nevű nemesúr volt, aki szerelmes volt Lady Redbushba. Ám a gonosz angliai Stewart király miatt a gyarmatokra emigrált, egyenesen…..
XNorbX# 2010.05.09 13:30:47
Angol cím: The courtship of Stewie's father Magyar cím: Stewie apja udvarol Leírás: Lois szerint jót tenne Stewie-nak, ha több időt töltene el Peterrel. Eközben Chrisnek le kell dolgoznia a kárt a környék pedofil öreguránál, amit neki okozott. Letöltés (szinkronos…..
XNorbX# 2009.12.24 10:46:38
Angol cím: Petarded Magyar cím: Peter, a retardált Leírás: Peter annyira öntelt azzal, hogy megnyert egy Kérdezz-Felelek partit, hogy Brian IQ-tesztet végeztet vele. Ekkor derül ki, hogy Peter szellemi fogyatékosnak minősül. Ráadásul Lois is lesérül, és a lábadozása alatt a…..
Angol cím: It Takes a Village Idiot, and I Married One Magyar cím: Lois, a polgármester Leírás: Lois indul a polgármesteri címért Adam West ellen, de le kell butítani terveit, hogy az emberek megértsék őket. Amikor megválasztják, hirtelen megérzi a hatalom erejét. Letöltés…..
Angol cím: Family Gay Magyar cím: - Leírás: Peter, hogy visszafizesse adósságát, orvosi kísérleti alanynak áll, ahol megfertőzik a "meleg génnel". Ennek hatására Peter homoszexuálisként kezd el viselkedni.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most:…..
Angol cím: Ready, willing, and disabled Magyar cím: Rajthoz, vigyázz, bénulj! Leírás: Joe teljesen maga alatt van, amikor nem sikerül elfognia egy menekülő tolvajt. Peter, hogy bátorítsa, benevezi őt egy paralimpiai versenyre. Ám itt sem sikerülne túl szép eredményt elérnie, így…..
Angol cím: Mother Tucker Magyar cím: Tom apu Leírás: Peter anyja, Thelma bejelenti, hogy válik, majd vad szerelmi kapcsolatba keveredik Tom Tuckerrel. Peter igazi apjának tekinti Tuckert, mindent együtt csinálnak. Brian saját rádióműsort indít, amibe Stewie is beleszól. Letöltés…..
Angol cím: Mr. Griffin goes to Washington Magyar cím: Griffin úr Washingtonba megy Leírás: A játékgyárat, ahol Peter dolgozik, megveszi egy dohánygyár. Petert elég ostobának találják arra a feladatra, hogy elhitesse Washingtonban mindenkivel, hogy a dohányzó játékfigurák nem…..
Angol cím: Death has a shadow Magyar cím: A halál árnyékában Leírás: Peter elveszíti az állását, miután egy este túl sokat iszik és emiatt elalszik a munkahelyén. Ám ezt nem vallja be Loisnak, és minden lehetséges forrást felkutat, hogy pénzt szerezzen. Az ebből szerzett pénzt…..
XNorbX# 2009.12.30 20:01:50
Angol cím: I Dream of Jesus Magyar cím: - Leírás: Peter megveszi lemezen a "Surfin' Bird" című számot, és annyit hallgatja, hogy mindenkinek az idegeire megy. Brian és Stewie megsemmisítik a lemezt, de Peter újra megveszi azt a boltban. Ekkor jön rá, hogy az eladó nem más,…..
Angol cím: The Tan Aquatic with Steve Zissou Magyar cím: A bőrrák Leírás: Peter ellátja a baját Chris iskolai zaklatójának, de olyan mókásnak találja az egészet, hogy ő maga is zaklató lesz. Stewie egy napozás után azt hiszi, hogy bőrrákos lett, s utolsó kívánságaival az…..
XNorbX# 2009.12.26 16:40:11
Angol cím: The king is dead Magyar cím: Anna és a halott király Leírás: Lois megkapja a lehetőséget, hogy megrendezhesse a színitársulattal az Anna és a királyt. Sajnos Peter belekontárkodik a darabba, végül átveszi és saját elképzelései alapján újraírja azt. Letöltés…..
Angol cím: Family Guy viewer mail #1 Magyar cím: Family Guy postaláda #1 Leírás: Brian és Stewie műsorvezetésével mutatnak be a rajongók által javasolt legjobb ötleteket a show készítői. No Bones About It (A porcikátlan)- Peter egy dzsinntől kívánhat bármit, és véletlenül azt…..
Angol cím: Believe it or not, Joe's walking on air Magyar cím: Hiszed vagy sem, Joe jár! Leírás: Joe aggódik, hogy a felesége nem fogja szeretni a bénasága miatt, ezért részt vesz egy kísérleti lábtranszplantáción. Miután elkezd sportemberekkel barátkozni és nagyzolni, Peter,…..
XNorbX# 2009.12.11 23:22:23
Angol cím: Stewie loves Lois Magyar cím: Stewie megszereti Loist Leírás: Miután Lois megjavítja Stewie kedvenc játékmackóját, Rupertet, Stewie hálából elkezdi őt elhalmozni szeretettel, az elviselhetetlenségig. Peter prosztatavizsgálatra megy, ahol úgy hiszi, a doktor molesztálta…..