Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lőke András

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ciudad Juarez csúnya, zsúfolt város Mexikóban, az amerikai határ mentén. Poros útjain hatalmas, dzsip-szerű rendőrautók járőröznek, a nyílt platón géppisztolyos rendőrök vigyázzák a rendet. Vagy vigyáznák. Úgy érzik ugyanis, hiába kockáztatják az életüket - az idén nem…..
Ki tudja, hátha megrezget ez a néhány sor valakiben valamit, és az a valaki talán éppen egy komoly bankár lesz vagy valaki a PSZÁF-tól , esetleg egy derék honatya/anya, aki megszereti ezt az ötletet és továbbgördíti a világmegváltás felé. Az ötlet pofonegyszerű. Arról van szó,…..
Átláccó Amíg nem tisztázzák 2010.06.04 09:24:00
Wieszt János, a XI. kerület szocialista frakciójának vezetője nem emlékezett, aztán szánalmas magyarázatokat adott arra, mi is volt az a jelenet, amikor egy kérelmező egy vastag borítékkal megkínálja, megnevezi az összeget, ő pedig titokzatosan mosolyog és bólogat. Ha ez nem…..
Állítólag ötszázan voltunk ezen a svájciasan gördülékenyen és hatékonyan szervezett konferencián. A nagy-nagy díszvendég nevét sokáig titokban tartották, nem csak azért, hogy fúrja az oldalakat a kíváncsiság, hanem azért, mert hét testőr vigyázza, így is bujdokolva,…..
Átláccó Sávolyi áttörés 2010.03.30 10:06:00
Sávoly több szempontból áttörés. Az, hogy az MFB, a mindenkori kormányt híven kiszolgáló bank végül nem adott kölcsönt az ugyancsak gyanús MotoGP-pálya építésére, alighanem három dolognak köszönhető: a legfőbb dolog valószínűleg Bodoky Tamás nyomozó újságírói…..
„Annak, hogy lemondok, van egy nagyon súlyos üzenete: ez felelősségvállalást jelent” – mondta a Demszky Gábor a minap egy tévéinterjúban, aztán azt ecsetelgette, hogy egy ilyen lépéssel kellemetlen helyzetbe hozna ártatlanokat. „Ezért nem fogok…..
Átláccó Védendő újságírók 2010.01.12 11:27:00
Január 11-én este adtuk át a Soma-díjat. Ez az egyik legnagyobb magyar újságírási díj, egy kacskaringós, pásztorbot-szerű plasztikával és 1 millió forinttal jár. Tíz éve halt meg barátunk és kollégánk, Soma, civil nevén Gőbölyös József, kitűnő újságíró. Kilenc éve…..
 Amit a híradásokból tudunk: valaki még tavasszal jelentette a rendőrségnek, hogy a BKV és a Budapest Airport kitalált munkákért fizet hétszámra milliókat valamiféle ügyvédi irodáknak. A hivatalból szemérmes híradások, hiszen még csak gyanúról van szó, nem írnak nevet,…..