Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozmosz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig főleg abból állt a társaság kommunikációja, hogy a számos helyről beeső hibajelenségek ellenére a sikerről értekezett: óriási érdeklődésről, hatalmas sikerről beszélt az Apple és hallgatott a kijelzőt érintő problémákról: a vibrálásról, a színproblémákról, a…..
Volt ugye ez a játék, hogy az Apple egy 10 ezer dolláros iTunes Gift Cardot ad annak, aki a tízmilliárdodik zeneletöltést indítja el az iTunes Store-ban. Most pedig már a nyertes nevét is megtudtuk, a 71 éves Louie Sulcert egyébként maga Steve Jobs hívta fel, hogy gratuláljon a…..
Tudjátok, van az az email-cím, amin az ügyfelek állítólag elérhetik Steve Jobsot, és amelyik email-címről általában kurta és jópofa üzenetek csapnak vissza a kilométeres esszékre. Az érdekes inkább az, hogy időről időre jönnek válaszok, mégpedig Jobs stílusában, Steve…..
Kozmosz 2010.03.01 17:22:51
Korábban (két éve) írtunk már posztot a legrendetlenebb Maces íróasztalokról, most meg készítettem egyet a legrendesebbekről is. A Hongkiat.com hirdetett egy versenyt az 50 legjobb íróasztalt keresve, Maces-pécés, mindegy, persze általában a Macesek vitték a prímet. A képek…..
Az Apple játékot hirdetett, aki a tízmilliárdodik dalletöltést generálja az iTunes Store-ban, egy 10 ezer dolláros Gift Cardot kap ajándékba. Az meg alighanem majdnem kétmillió forint. Ezt a pénzt elköltheti tízezer dalra (de legalább 7700-ra), 670-1000 darab filmre, 2500…..
Kozmosz 2010.02.17 21:39:14
Zseniális kimutatás jelent meg a napokban: a Retrevo azt kívánta felmérni, hogy milyen változás állt be az emberek iPadhez fűződő viszonyában, mióta megtudták, hogy mi is az valójában. Vannak teljesen érthető változások: január 27-e után sokkal kevesebben mondták, hogy még…..
A kosz nem válogat...A fénykép tegnap készült a Lánchíd előtt: Marci az alábbi üzenet kíséretében küldte!Ma fotóztam ezt a Porschét a Lánchídon. Tiszta kosz volt és eléggé sietett, még lemosatni sem volt idő. :)Nehéz mit hozzátenni: mocskos egy idő van... Ez egyébként a…..
Amióta az Apple kiadta néhány napja a második firmware update-et a villogó, besárguló 27-es iMacek problémájára, kíváncsian vártuk a fejleményeket, az Apple fórumain pedig megtaláltuk a választ a kérdésre. Nem, nem a 42.Kijelenthetjük, hogy a második update megszüntette a…..
Amikor nem félúton találkozik a luxus és a teljesítmény: itt minden, de tényleg minden a maximumon van! A szlovákoknál 550 példányban készült Bentleyt lőttünk – Budapest lekörözte őket, az IWC SL 63 AMG-ből mindössze 200 készült! A Mercedes SL 63 AMG önmagában sem…..
Kozmosz 2010.02.05 21:51:26
Ritka autók Budapesten Audi R8 2010.01.25 10:31:09
Régies háttér előtt a jövő technikája.Hiába csupán Audi, az R8 azért bőven ritka autó, ráadásul a négy karikás márkajelzés sem "húzza le", ha ismerjük a Lamborghinikkel a kocsit szorosan összekötő szálakat :)A fénykép Budapesten készült. ..
Kozmosz 2010.02.05 21:48:49
Egymás ellenfelei, mégsem vetélytársak.A BMW M3 ugyanis Európában népszerűbb, míg a Corvette igazából csak Amerikában fogy, köszönhetően a borzalmas adóknak és vámoknak. Érdekesség egyébként, bár nem ide kapcsolódik: egy új Insignia Buick Regal néven kbl.…..
Luxusautón tényleg ennyire ciki a parkolójegy!?Aztán lehet, hogy vészhelyzet volt, vagy elfogyott az apró, de a szomorú benyomásom az, hogy egy Maseratin egyszerűen cikinek, rangon alulinak érezte a tulaj a parkolójegyet. Csak szerintem ultragáz?..
Budapest a szocialista autók városa, mi? :)A Deák téri garázs... Afféle autós csendélet ez, egy Aston Martinnal, egy Ferrarival és egy Bentley-vel.A luxus, a sportos és a kettőt ötvöző autó békésen megfért egymással a mélygarázsban. ..
Csaba már pár napja észrevette, hogy valami bűzlik Dániában, ugyanis a Duna Plázában egy egyértelműen Apple-lel (és XMS-sel) kapcsolatos fúrás-faragás vette kezdetét. A költözést kizárhattuk, hiszen nemrég voltunk az új üzlet megnyitóján. Most azonban már Handrás sem…..
Kozmosz 2010.01.19 20:30:24
@Handras: Nem tudom mifele demokat fogsz tartani de az apple honlapjan(az igazin) fent ehhez a szoftverekhez tuturial video ami eleg jol sikerult szerintem.
Appleblog Vakut kaphat az iPhone 2010.01.09 15:05:00
A pletykák szerint a következő generációs iPhone-okba vaku is kerül, az Appleinsider értesülései szerint a cupertinói cég tekintélyes mennyiségű LED-es egységről kötött szerződést az utóbbi hónapokban. A nyáron bemutatásra kerülő új iPhone a hírek szerint Philips…..
Pár héttel ezelőtt kommenteltem be Ádám egyik posztjába, hogy a friss jégen megcsúsztam, és a MacBook Prómat védelmezve elejtettem az iPhone-om. Akkor még nem tudtam, hogy a táskában tartott gépet is sikerült a csúszós földhöz vágnom, amitől alapvető változásokat álltak be…..
Kozmosz 2009.12.31 12:41:54
@Halesz: en tuti nem nyulnek hozza egy wc be ejtett iphone hoz,tobbet er az eletem mint az a 15-20ezer ft.
Titkos forrásokon, hosszú csővezetékeken, sikátorokban, szavak nélkül rendezett találkozókon keresztül jutott el hozzám az információ a Macintoshok hazai eredményeiről. Jól tudjuk, hogy a forgalmazó soha nem mond semmit, legfeljebb, hogy mekkorát nőtt az előző évhez képest.…..
Kozmosz 2009.12.23 13:26:22
@norbi2k: Dehogynem csinalnak,a kereskedo leadja a rendelest az apple fele,hogy ez a gep kell neki ezzel gombsorral es kesz.A vilagon barhol bemesz egy apple boltba meg ha nem is "premium reseller" akkor is megcsinaljak.Az itthoni arak meg nevetseges,kulfodrol garanciaval igen garanciaval,sokkal olcsobb,ez az 1600darab meg vicc.3 netes ceg is van ami naponta ad el uj macet es lehet tolouk rendelni ide is olcosbban mint itthon,igen es a szallitas is benne van es van garnacia is mert a straking mar kb 1eve nemzetkozi szerviz lett.
Appleblog Bombariadó 2009.12.20 09:36:26
Időnként belefutok Handrás blogján a Duna Pláza bombariadóiba: szinte heti rendszerességgel betelefonál valami idióta, emiatt aztán folyton ki kell üríteni az egész bevásárlóközpontot. Robbantás persze sosincs, nem valós fenyegetések ezek, csak egy töketlen tizenéves gondolja,…..
Kozmosz 2009.12.20 11:32:58
Appleblog Fejbelőtték a MacBookot 2009.12.19 08:31:00
A mostani sztori már csak azért is érdekes, mert közel sem tiszta, hogy pontosan mi történt, a végeredmény viszont annál inkább egyértelmű: valaki kivégzett egy MacBookot Prót. Az egész Izraelben történt, ahová Lilysussman megpróbált belépni. A lány nem tisztázott…..
Kozmosz 2009.12.19 12:14:59
@lyken: Kösz,végre valaki elmagyarzta mi itt a lényeg.De tartok tőle el fog suppedni a többi "hülye aki mac et vesz" "jól megszivta a mac es paraszt" komment közt.

Ja izraeli reptéren őrizetlenül hagyott csomag.MEGÉRDEMLI.
Hír is csak azért lett belöle mert unatkozo mac es rendzsegazdág szétkülték egymásnak azok meg ha lyukat látnak vagy pina vagy lövedék nyoma.
Azt eddig is tudtuk, hogy amíg a Psystar nem ír alá megállapodást, akármit is kitalálhatnak, a héten azonban megszületett a 17 hónapos per hivatalos lezárása. A Psystart eltiltották a módosított Mac OS X-ek eladásától, és mindennemű olyan tevékenységtől, aminek eredménye a…..
A minap a Gizmodón jelent meg egy elég kemény írás arról, hogy milyen érzés lehet az Apple alkalmazottjának lenni. Ahogy azt a távolból képzeljük, valószínűleg remek: egész nap szívják a füvet, színes tintákkal álmodnak, az udvarban hullahopp-karikáznak, szappanbuborékokat…..
Miután a Fortune megválasztotta Steve Jobsot az évtized vezetőjének, az AdWeek Best of the 2000s versenyében is tekintélyes mennyiségű díjat zsebelt be a cupertinói vállalat.Először is az Apple lett az évtized brandje, Steve Jobs pedig az évtized stratégája. Az évtized terméke az…..
Pénteken már volt néhány post az iPhoto Bookról, mostanra sikerült újabb információkat szereznünk, méghozzá egyenesen Krajczár Pétertől, a szolgáltatás hazai beindításán dolgozó Apcom-szakembertől.Írtam már, hogy körülbelül másfél éve megnézhettem egy próbanyomatot,…..
Nézegettem ma reggel a látógatóstatisztikákot a Google Analytics-ben, és kiderült, hogy a Mac OS X 10.6-os szép lassan átvette az uralmat a gépeitek felett. Ha az elmúlt hónap adatait vesszük figyelembe, akkor persze látható, hogy összességében még mindig windowsos gépről…..