Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evuka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a Nő blogol Szemből-hátba? 2009.12.04 15:30:00
Szokásos vasárnap reggeli kávézás. Fotel, puha takaró és pár újság. Ritka pillanat, a kávézás elhúzódhat, még mindenki alszik, ráadásul a tegnap megfőzött tizenkét-féle eledel bőven elegendő mára is népes családomnak. Így tehát szertartásosan elnyújtóztam, majd…..
evuka 2009.12.07 07:26:16
@oázis:
Sziasztok,
nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy nem kértem helyreigazítást!
Kértem. Többször is. Válasz: nem elég érvelő az írásom, másét hozzák le helyette...ráadásul nem értem a lényeget, mert a cikk nem erről szól. NEEEM?????HÁT AKKOR MI A FRANRÓL?????
(Fentebb láthatjátok Gusztos Pista hozzászólását, tipikus férfi duma, pedig Ő szerintem jól gondolkodik általában. De nem érti mi a baj...)
A NYILVÁNVALÓ HAZUGSÁGOT VISZONT KÉRTEM AZONNAL HELYREIGAZÍTANI!!!!
Nem történt semmi, választ sem kaptam, meg sem jelent, tehát holnap már az ügyvédünk ír levelet...
Megjegyzem, az ÉS főszerkesztője alaposan kioktatott, hiszen szerinte alkotmányozási kérdésben kellene felkészültebbnek lennem és érvelnem. Ez szerintem nem az Én dolgom.Ezt bízzuk az Alkotmánybíróságra.

Dühös vagyok, attól pedig még dühösebb, hogy a férfinépség komolyan mondom hülyének néz. Lekezelnek, felülről beszélnek és oktatnak, mint valami enyhén retardáltat.
Pedig nem vagyok az. :) Hozzáteszem: fiúk, nem kellene alábecsülnötök minket. :)
evuka 2009.12.07 07:52:43
www.es.hu/?view=doc;24663

Huszár íágnes írását ugyan lehozták, amely valóban nagyon jól érvel a kvóta mellett, de azon aprócska hibát, hogy kik is az igazi beadók nem javították ki.
Ennyi...