Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macskacico

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De nem is kellenek. (Nem is kaptunk.) Roziból csak úgy süt a cukiság. Mit süt, hömpölyög! ..
Ő itt Bazil, aki semmiképpen sem akarta kihagyni az idei tél első nagy havazását és addig szugerálta nyávogással Ferit, míg az kiengedte. Bazil egy kis toporgás után szokásos útjára indult, aminek első mozdulata az ugrás az ablakpárkányról a tetőre. Félősek ne nézzenek oda.…..
Na és ez lesz, ha Sixx beszerez még egy macskát...
Macskacico 2009.11.17 10:20:47
Pedig van, ez itt egy ugróegér. Nem egyiptomi, ami az első tippem volt, mert ahogy Stöki rávilágított: annak teste is van, ennek meg nincs. Ő egy Salpingotulus michaelis és Sixx küldte nekünk tegnap reggel. Ahogy a videó végigsöpört a szerkesztőségen a következő reakciókat…..
A hirtelen jött jó idő hatására a veresegyházi Medveotthon megtelt élettel. A gondozók számára is kezdetét vette a megannyi kihívást tartogató szezon. A videóból megismerheti a menedékhelyként funkcionáló parkot, továbbá kiderül, milyen tragédiákhoz vezethet az állatokkal…..
Macskacico 2009.05.05 10:01:48
"Két törpenyulunk képét szeretném megosztani veletek, mind a kettő nagy fazon. A fehér nyuszi Jojó, de nevezhetnénk akár Einsteinnek is a kép alapján. A fekete nyuszkó neve Füles, mivel általában szanaszét állnak a fülei, de a képen inkább óriási tappancsait villogtatja…..
Teljesen nyilvánvaló, hogy a New York-i kutyakiállítás (egész pontosan a 133. Westminster Kennel Club dog show a Madison Square Garden-ben) legcsodálatosabb jószága ez a tősgyökeres magyar szépség volt. Figyeljük meg a nemes testtartást, a magabiztos vonulást, a derűs…..
Az alábbi képet cukiság szempontjából mindenképpen szuperlativuszokban említeném, de szerencsére a kép beszél helyettem is.Vajon milyen érzés lehet kézben tartani egy marék vakondbabát?..
Közkívántra próbáljuk színesebbé tenni a cukiság blog faunáját. Az alábbiakban a borzokat mutatjuk be nektek. A borz igen elterjedt állat, például Európában is rengeteg helyen él. Hihetetlenül kiterjedt föld alatti üregrendszert képes ásni, amit gyakran több száz évig…..
Macskacico 2009.02.16 14:28:37
A  Fővárosi  Állat- és Növénykert szakemberei a berlini Állatkerti és Vadállatkutató Intézet (Leibniz-Institut für Zoo- und Wildtierforschung, IZW) szaporodásbiológiai csoportjával közösen, altatásban vizsgálták meg az Állatkert két jegesmedvéjének…..
Mi még macskát így küzdeni sosem láttunk, izgulva röhögtük végig ezt a fél percet a függönykarnison, közben meg irigyeljük a cicát, hogy egy tollas portörlőért is így tud lelkesedni és harcolni...
A veszprémi Vadaspark hírlevelében olvastunk Ábelről, a szerencsésen járt kis vidráról:"Épp rendhagyó évnyitó ünnepséget tartottunk kollegák és barátok körében az Állatkertben, mikor befutott egy hívás, hogy kisvidrát találtak Agárdon. Az állatbarátok vállalták,…..
London és Berlin is frissen született törpevíziló porontyokkal büszkélkedhet. Ez a faj sokkal kisebbre nő, mint a Nílusi víziló, felnőtt korában kb. 250 kg-os lesz. Vadon már csak kevesebb, mint 3000 él belőlük. Magyarországon a Győri Állatkertben, a Nyíregyházi Állatparkban…..
A vízilovakat tüzetesebben szemlélve különösen megragadó részleteket fedezhetünk fel a jókora állatokon Alább még egy hippórészlet következik majd két pár hetes vízimalackölyök vesz le mindenkit a lábáról. És akkor a két friss lakó: Ebédidő:..
Macskacico 2007.06.06 18:46:06