Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krumplicukor

0 bejegyzést írt és 360 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
krumplicukor 2016.11.26 09:37:48
@csincsilla72: A net nem felejt. Ma már minden munkahelyen megnézik a közösségi oldalakat, egyéb netes megjelenéseket. Igen, külföldre lehet menni, pincérnek, ha nem szerez piacképes diplomát, de a piacképes végzettséget adó egyetemeket nem 25 évesen szokták elkezdeni.
krumplicukor 2016.11.26 09:46:17
@Cérnahuszár: Ez így van, csak hát ez a "külvilágban" nem így működik. Ő lesz VV Dávid és senkit sem fog érdekelni azok közül, akik nem nézték a műsort, h ő egyébként normális tag volt végig. Szerintem egyébként ő is a TV-ben akar maradni, akármit is mond. Ez a második műsor,amiben szerepel, ami azért nem hiszem h véletlen lenne.
Egyszerűen imádtuk a Daredevilt a Netflixen, és fogalmunk sincs róla hogyan bírjuk ki a következő évadig azon kívül, hogy minden apró pletykát elolvasunk az interneten. Az ilyen pletykák egyike volt, hogy a Marvelhez visszakerült jogoknak köszönhetően a Megtorló, a Szellemlovas és…..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
krumplicukor 2015.04.26 21:30:24
@tomfree: De, van:

Be. 173. § (1) Magánindítványra üldözendő bűncselekmény miatt csak a jogosult feljelentése alapján indítható büntetőeljárás. A magánindítvány előterjesztőjének bármely olyan nyilatkozatát, amely szerint az elkövető büntetőjogi felelősségre vonását kívánja, magánindítványnak kell tekinteni.
(3) A magánindítványt attól a naptól számított harminc napon belül kell előterjeszteni, amelyen a magánindítványra jogosult a bűncselekmény elkövetőjének kilétéről tudomást szerzett.

És ezzel párhuzamosan:

Be. 174. § (1)531 Az ügyész a tudomására jutott feljelentést három napon belül határozattal elutasítja, ha magából a feljelentésből megállapítható, hogy
e) a magánindítvány vagy feljelentés hiányzik.

Ha a 30 napos jogvesztő határidőn túl terjeszt elő vki magánindítványt, akkor elutasítják a feljelentést magánindítvány hiányában.

Ezt most jelen esettől függetlenül, csak okulásként, sose lehet tudni.
krumplicukor 2015.04.27 19:08:35
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Némiképp OFF: Teljesen pontosan a magánindítvány hiányát büntetőeljárási akadálynak hívjuk, és mint ilyen, büntető eljárás jogi kategória, míg az elévülés büntető anyagi jogi jogintézmény, két teljesen különböző dologról van szó. Magyarán, ha nincs magánindítvány, attól még a bcs büntethetősége nem évült el, de büntetőeljárás, a törvény által előírt kötelező eljárási feltétel hiánya miatt, nem indítható.

A magánvádas eljárást meg ne keverjük a magánindítvánnyal. Két féle eljárás van a magyar büntetőjogban: a közvádas és a magánvádas. Az előbbinél a nyomozó hatóság nyomoz, az ügyészség felügyel, vádat emel, vagy megszüntet, a bíróság tárgyal. A magánvádas eljárásoknál nincs ügyészség, az eljárás a sértett indítványára a bíróság előtt indul és zajlik le. Közvádas eljárás viszont kétféle van: a bcs-ek döntő többségében ha ahatóság tudomást szerez az elkövetésről, akkor hivatalból köteles a nyomozást elindítani. A közvádas bűncselekmények kicsinyke csoportja viszont magánindítványra indul, a hatóság hiába szerez róla tudomást, ha a sértett nem tesz feljelentést, nem járhatnak el. Ha viszont előterjeszti a magánindítványt, utána a nyomozó hatóság nyomoz, az ügyész emel vádat stb. A szexuális önrendelkezés elleni bcs-k jó része közvádas, de magánindítványra büntethető bcs. Remélem érthető volt :)
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
krumplicukor 2015.01.25 12:54:23
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ki akarta a Mensa elnökének megválasztani? Nem vagyok én másodpéldány :) Csak őszintén elcsodálkozok, h hogy lehet a csajt a valóságshow-k legbutábbikának tartani, miközben még a bentiek között sem ő a legostobább.

Az meg h mennyire elviselhető vagy sem, nem tartozik a butaság kérdéséhez. Nekem egyébként ez a benyomásom, h sokan összekeverik, h mit jelent a butaság, az ugyanis nem egyenlő az összeférhetetlenséggel, vagy megkérdőjelezhető viselkedéssel. Csak egyszerűbb odacsapni, h milyen ostoba, miközben a probléma Fanninál nem a butaság.
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
krumplicukor 2015.01.05 21:46:50
@jimjim: Hehe, azért jól kikupálódott a kiscsaj :)
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..
krumplicukor 2014.10.06 14:06:59
@Baresz83: Egy hét alatt valóban nem lesz valakiből musicalénekes, ebben csak az a szomorú h Vastag T. két-három éve musicalekben tolja, mint musicalénekes. Ez a Sinatra sem hakni, hanem egy rendes színházi darab. De hát csak ennyi van a gyerekben, mit csináljunk.
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
krumplicukor 2014.02.02 22:49:10
@Nyúl És Kutya: Az elég meglepő lett volna, ha Vastag Csaba bejut, tekintve, h ott sem volt. Az öccse előadása és dala viszont valóban szar volt. Nem mintha a többi annyira jó lett volna, egyedül Saunders dala lenne az, ami elmenne kinn is, mármint, a döntőre elég lehetne.
Letiltották Janicsák Vecát az RTL Klub képernyőjéről a Blikk szerint, bár Kolosi Péter a kérdésünkre nem erősítette meg ezt az információt. Azt mondta, jelenleg nem tud nyilatkozni az ügyről. A Blikk azonban úgy tudja, mivel Janicsák elment a konkurens csatorna Hal a tortán…..
krumplicukor 2013.04.11 09:40:59
@Giggsy: Pedig az Egy este kb. az egyetlen értékelhető és vállalható műsor volt, amit az RTL a fennállása alatt saját gyártású műsorként kipréselt magából. Nem sok lehetősége van egy hazai könnyűzenei énekesnek arra, hogy egy teljes órát koncertet adhasson, TV-minőségben, tehát énekesként és ne celebként tűnjön fel főműsoridőben, mindegy h kábelcsatorna, vagy sem. Biztosan nem ez lett volna az a műsor, amivel Vecáék helyében szívóztam volna, de ők tudják.
És jöjjön hát az El Barco eddigi legjobb része. Melyben végre komoly dolgok derülnek ki arról mibe is kerültek hőseink. Kezdődik egy éjjelen, melyen végre őröket is állítottak valami hanyagság okán. Az őr épp Sol, az előző részben előtérbe került beszólós lány, egyszer…..
Mesélőnk megint ideillő tanmesével kezdi. A Piroska és a farkas, ami azért tanulságos, mert a gonosz farkas elöbb jóságos nagymamának álcázta magát, és csak a mese végén bukott le. És már látjuk is, alig célzásként, Leonort végigsétálni az üres Ebédlőn. Mert a tegnapi…..
Valeria mesévell kezdünk.  A tanmese arról szól, ha az ember gyereke visszamegy az iskolába vakációról, akkor sok változást lát a többi gyereken. Igaz a sorozat ugyanabban a percben folytatódik amúgy ahol abbafejeztük, mégis tényleg változtak a gyerekek ez alatt az egy perc…..
Felgyorsultak az események a jövő héten esedékes Upfronts előtt, az NBC már eddig is igen aktív volt, és szépen töltögeti fel a műsorrendet újoncokkal, bár arról egyelőre nem tudni, hogy a mostanában berendelt szériák mikor kerülnek majd adásba - ősszel, vagy midseasonben. A…..
hogyvolt VV5 - 1X119 2012.01.13 14:00:00
Roppant mód örülök, hogy a felettébb gonosz kedves kommentelők fantáziáját így megmozgatta a tegnapi posztban megemlített pávatoll, illetve annak holléte, és még mielőtt, akkor leszögezném, hogy grínicsi idő szerint igenis reggel van. Valahol a Sárgolyón biztosan. Lendüljünk…..
krumplicukor 2012.01.15 21:59:13
@mocskosmacska: Nekem van egy olyan sanda gyanúm, h kinn sem lehet ez a nőhelyzet nagyon más, már ami Petit illeti :)
krumplicukor 2012.01.15 22:07:06
@julcsi29: A bomlanak az túlzás, igazából itt sem bomlottak, csak bevonzotta őket, vagy hogy is fogalmazzak, de ja, nem hiszem h nőhiányban szenvedne. Kellően részeg pillanataiban be is vallotta, h sose okozott neki gondot, h legyen nője, és igazából ő se érti ezt ;) :)

Persze, azt nyilván nem tudhatom, h milyen nők, de a villából kiindulva, elég széles a paletta :)
hogyvolt VV5 - 1X116 2012.01.10 14:00:00
Ha minden jól megy, sohasem fogjuk többet hallani a fülsértő vernyogást, ugyanis túlestünk négy számon. Azért bucskáztunk rajtuk keresztül, mert a VillaLakók duettekre osztották magukat, köszönjük, Balázs. Én még nem tudom, mire osztom fel magam, a sódar, ódalas, lapocka…..
krumplicukor 2012.01.10 20:26:23
@ladyandhenk: Simán, olyan rezzenéstelen arccal nyomta :) Teljesen hülye szegény :)
krumplicukor 2012.01.10 22:28:41
@jooasszony: Ez így van, az első megbeszélésen egyikőjükben sem merült fel Kinga, az mondjuk más kérdés, h Csaba-Vera védettsége miatt másra nem igazán tudtak tenni, amit azért két pillanat alatt át lehet látni. Kinga egyébként át is látta, pusztán azon volt besértődve, h őt választották és nem Fecót.
hogyvolt VV5 - 1X114 és 1X115 2012.01.09 21:30:00
Nem tudom, ki hogy van vele, én nem győzök Quimbyt hallgatni, hogy elfeledjem mindazt a borzalmat, amit láttam és hallottam. Ajjajjaj, lehet az agyban is zivatar. Na de még mielőtt, nézzük a Farkasokkal táncoló második részét, azaz ki a faszagyerek a Villában, a Lakók ugyanis…..
krumplicukor 2012.01.10 09:20:33
@beacska: Sajnos én is így látom, Kinga annyira azt lebegteti, h Petit viszi, h tuti nem ő lesz. Pedig Petinek jól jönne egy győztes párbaj ;) :)
hogyvolt VV5 - 1X113 2012.01.07 18:35:00
Hihetetlen, de a lakók eljutottak oda, hogy mindenki a teljes szöveg birtokában van. Én az ép elmémnek biztosan nem leszek, ha nem lesz nagyon gyorsan vasárnap. Szegény embert még az ág is húzza alapon nem elég az embert próbáló dallam és szöveg, most még koreográfusok is…..
krumplicukor 2012.01.07 20:51:25
@szerivan: Hát, VCS sok minden csak nem zárkózott :D És a lenézőtől is igen messze van. A furát azt adom, de ez kb. a szakmájával jár :)
krumplicukor 2012.01.07 21:08:25
@Brr: Filmet játszanak kivételesen, az pedig nem ér véget 21 óráig.
krumplicukor 2012.01.08 00:20:57
@Szőrcsim.bók: Nem merték leadni a vödrös-orros videót a "randiról". Pedig az volt az igazi, rég röhögtem ilyen jót :D :D

Ez a mai onlány viszont meglehetősen unalmas.
hogyvolt VV5 - 1X106 2011.12.30 23:30:00
Ha valaha arra adják a fejüket, hogy blogot írnak, vacsora után soha, soha, de soha ne ragadjanak billentyűzetet. Hajni esti jótanácsai c. rovatunkat hallották. Szóval, akkor most iszom egy kávét. Nahh. Az öfitől semmi jót nem várok, mikor meghallom Lilutól - a ruhájáról még nem…..
krumplicukor 2012.01.04 22:52:19
@kamarti: Most módosítottak épp.
krumplicukor 2012.01.04 23:42:18
@MagasMacska: Ironizált végig, ne mondd már, h nem tűnt fel, még Csabinak is leesett valahol az Ország Legjobb Embere SMS óta Csabit érinthetetlennek tartjuk - rész környékén ;) :)
krumplicukor 2012.01.05 22:06:40
@pushpang: Hát, ez nem egy könnyű szám egyáltalán, csak kb. mindenki el tudja nyervékolni. Meg gondolom, le is egyszerűsítik nekik egy kicsit. De már ott gyanús volt a dolog, h a másik három mind gyors szám, ez az egy lesz sírós-picsogós.
hogyvolt VV5 - 1X96 2011.12.19 17:15:00
Na akkor az van, hogy azok a kommentelők, akik a Napoli-Romával savaztak tegnap, most szépen sorokba rendeződnek, a lábam elé hevernek és megbánják bűneiket. Ma kegyes hangulatban vagyok, és megbocsátok. Itt ragadom meg az alkalmat arra is, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik,…..
krumplicukor 2011.12.24 00:04:39
@nathalie: Nyilván ezzel lenne esélye, úgy, ahogy AM ellen nyugodt tudott maradni. De egy ilyen párbaj esetén érzelmileg érintett lenne, már most is, mihelyst szóba került az Attipeti téma rögtön darált, darált, mielőtt jött a KHF pedig már elkezdte... hááááát.

Úgyis fogalmazhatnék, ha elég higgadt lesz, h gondolkozni tudjon, akkor Attilát viszi. Ha nem, akkor dühből fog, és Pétert viszi, viszont akkor pedig aligha lesz képes nyugodt maradni a párbajon. Végtelenül kellemetlen párbaj lenne egyébként szerintem, egyrészt a téma miatt, másrészt Vera miatt, de Peti miatt is, mert Peti nagyon jól kommunikál, kivéve, ha érzelmi dolgokról van szó.

De szerintem ennyit még Vera is át fog látni, pont ezért nem vitte Veronikát anno, h ne legyen ennyire érzelmi alapú, viszont tudja, ha ehelyett azzal jönne, h Peti a Rosszak Szövetségének főbecstelen tagja, akkor Peti rögtön jöhetne azzal, h ja, csak éppen úgy viselkedtél velem szemben, mint egy reményzelenül szerelmes fúria. Lehet h ezt nem meri megkockáztatni.
krumplicukor 2011.12.27 22:26:39
@Brr: Azért azt ne felejtsük el, h Vera döntése volt, h kinn akar aludni. Most meg úgy döntött, h inkább benn, ami szintén rendben van, de azért illet volna jelezni, h szivi, beköltözöm melléd.
krumplicukor 2011.12.27 23:13:37
@Stella70: Jah, Attila és Peti eredetileg az ágya mellett halmozódó cuccait kezdték el kivinni, nem költöztették ki, Vera mondta erre, h akkor vigyék a többit is. Emlékszem, h a két srác még meg is ütközött rajta, mire Vera megerősítette, h ő inkább kinn, utána kezdték el a többit is kivinni. Csak a történeti hűség kedvéért.
hogyvolt VV - 365. 2011.12.15 13:37:00
Igen, a 365. Napja. Kerek egy éve írtam az első posztot a Hogyvolt blogra. Hogy volt? Szoktam vihogva mesélni, én lennék az első, akit basznának ki a c:c blogról. Van tévé, hogyne, de nem nézem. Bár tegnap valakinek sikerült az, ami sixxnek sem, bekapcsoltam. Önként. Ugyanez…..
krumplicukor 2011.12.26 12:06:58
@ő-szinte: Mondta egyszer az onlányban, h allergiás, kapott rá már mindenfélét, de nem használ, és úgy néz ki, h kiviszik majd a bőrgyógyászhoz. Aztán nem tudom, h mi lett ebből.
Tegnap este véget ért az aktuális X-Faktor, amivel természetesen egyáltalán nem foglalkoztunk itt, a Lángoló Gitárokon, hiszen ez egy zenei blog, az pedig, bár talán ez nem mindenkinek nyilvánvaló, nem egy zenei műsor. Az X-Faktor tehetségkutatónak még eladható, de alapvetően egy…..
hogyvolt VV5 - 1X91 2011.12.14 21:20:00
Kezdek komolyan tartani attól, hogy azok az olvasók, akik nem nézik a ValóVilágot, csak a Hogyvoltot olvassák, kóros hazudozónak fognak tartani - amit elmebéli képességeimről gondolnak, azt általában megírják – higgyék el, én ennyi állatságot akkor sem tudnék kitalálni,…..
krumplicukor 2011.12.15 22:32:22
@pushpang: Három óra??? Három óra???? Ez honnan jött? Ne idegesítsetek már, a port.hu csak egy órát ír :S
krumplicukor 2011.12.16 23:45:43
@ő-szinte: Azért őt viszi, mert őt tartotta a lehetséges három emberből a leggyengébbnek. De ezt mégsem mondhatta, ugye :)
krumplicukor 2011.12.16 23:54:24
@ő-szinte: Eszterről úgy gondolják benn, h erős. Joggal, szerintem, egy Csaba-Eszter párbaj nagyon necces lett volna Csabának.
hogyvolt VV5 - 1x88 - 1x90 2011.12.13 19:45:00
Túl vagyunk, ezen is, nem is bánom. Nemcsak Verát, engem is azzal fenyegettek tegnap, vér fog folyni, jó, rá is szolgáltam, de nem bírok magammal és csakazértis, mérhetetlenül és soha nem múló jóindulattal köszöntök minden juventínót az alábbi - mondjuk ki - remekművel,…..
krumplicukor 2011.12.13 20:06:53
@anica inkognitóban: Most mér' akarod h szegény Csabi még ezt is bevállalja? Hát nincs elég baja enélkül is? ;) :)