Regisztráció Blogot indítok
Adatok
llaca

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök késő este járta be a világsajtót Nelson Mandela halálhíre. Facebook-oldalunkon mi is gyorsan szerény megemlékezést írtunk a Nobel-díjas ikonról. Pár perce jött a hír, hogy 95 évesen elhunyt Nelson Mandela, az apartheid ellen küzdő szabadságharcos, a Dél-Afrikai…..
llaca 2013.12.06 19:47:44
@Hohenstaufen: " Nem diktatúrában élünk, ahol egy központi pártakarat előírja, miről szóljanak a hírek." DE IGEN !!! Abban élünk. Egyébként ha már meghalt. Legyen könnyű neki a föld.
Kedves Széles Gábor, Drága Gabi, Édes Egykomám! Nemrégen értesültem róla, amint sajátságos fizikai, asztrofizikai és (részben) kvantummechanikai elképzeléseidnek hála a jóistennek sajnos széles e világon hangot adtál. Meglehet, hogy az információ áramlásának újabb…..
Kitalátor a Jeruzsálemi Templom kufáraihoz hasonlítja azokat, akik a magyar kegyhelyen sajtpapírt adnak a parkolóban. Szenvedélyes levelében nyüzsögnek a paraziták és végbélmosók, olvass el, hogy Önt is ennyire kiborítja-e a laza adózási fegyelem!Kedves-nedves Barátaim, ha…..
llaca 2010.08.19 21:00:11
@phaszfej: ?????????????????????????????????
Mi van?
Miért is?
Elgurult a gyógyszered?
Nyugi, megárthat!!!
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
llaca 2010.08.11 13:12:04
@mohaa:
Igen!!!!!! Kényszerítsünk!!!!!
Úgy látom van egykét ÁVH-s a felmenőid között. Vagy csak kompenzálsz??? Akarsz beszélni róla???
llaca 2010.08.11 13:40:51
@Novi bácsi: Kb 1971 óta közlekedek gyalog, de sajnos még ma sem tudom neked papírral bizonyítani hogy a kresz-t elégséges mértékben ismerem ahhoz, hogy biztonságosan közlekedhessek a városban, falun vagy az ideggyógyintézetben ahonnan írogatsz.
llaca 2010.08.11 13:43:49
@ff48bp: Azt elfelejtetted leírni hogy kanyarodás közben az esetek többségében telefonál a kedves úrvezető.
S. novemberben a Vodafone webshopját választotta, vesztére. Úgy tűnik, nem is az késztette ki annyira, hogy egy hónap alatt sem érkezett meg az ajándékba rendelt telefon, hanem hogy a vodások végig letojták, amikor meg nem, akkor arcátlanul hazudtak neki. Sztori alant. Köszönöm ezt…..