Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomasˇ

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zia felhő & Boulder Spider Boulder 2010.12.16 09:00:00
Hétfőn nyílt meg Spider Club boulder terme. Első ránézésre nagyobb mint az Ujjerő, kisebb mint a BC, a fogások és a festés friss, van plafon, jó nagy áthajlás. Menjetek próbáljátok ki és írjátok meg a véleményeteket.Elképzelhető, hogy hamarosan képriporttal is jelentkezünk..
Prana szponzoráltakból Dunát lehetne rekeszteni, úgyhogy most forduljunk egy pillanatra másfelé és ismerjük meg Matt Segal-t, ha eddig nem történt volna meg. Amerikai, fiatal srác. Vérfrissítést hozott a trad mászásba és emellett a boulderezést sem veti meg. Annyira nem, hogy pár…..
Van itt mindenféle hír, amit gondoltam érdemes megosztani mindenkivel.Mezítláb szólózott egy 25 méter hosszú 8a+-os utat, Spanyolországban, Andreas Proft. Bátor dolog, azt kell hogy mondjam, de a mezítlábas részét nem értem. A climbing.com-on képekkel, videókkal. Sharma továbbra…..
Múlt héten "sztárok" másztak a nemrég megnyílt Spider Clubban. Például Szabó Erika is, akiről köztudott, hogy már lassan évek óta mászik. Fotó: Just Creative..
Renan Ozturk és Cory Richards kalandjai folytatódnak tovább. Akik lemaradtak az előző webizódkról, nyomban pótolhatják itt. TAWOCHE 2k10 dispatches #4 from renan ozturk on Vimeo.   TAWOCHE 2k10 dispatches #5 from renan ozturk on Vimeo...
Adam Ondra V14-et flashelt Svájcban, Dave Graham Confessions (V14) nevű útját  Cresciano-ban. Ezzel a legnehezebb flashelést rekordját tartja a világon. A klasszikus Dreamtime-ot is megismételte, úgy hogy korábban letört egy fontos fogás.Chris Sharma kimászta az első 5.15b…..
Nemrégiben Banskaban volt extrém sportos filmfesztivál, amiről említést is tettem. Most itt az ideje, hogy az EOFT-re is felhívjam a figyelmeteket. A trailer alapján szinte mindenki megkapja a kedvenc sportja, ezévi legjobb felvételeit. 6 országot turnéznak be a filmekkel,…..