Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sobamogera

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a blog rendszeres olvasói közt is kevesen vannak talán, akik még emlékeznek arra, hogy az egész dolog úgy indult, hogy kissé parttalan vitába keveredetem a magyar kreacionisták önjelölt képviselőivel, és a blog lehetőséget adott arra, hogy rézsletesebben írhassak…..
sobamogera 2014.08.19 07:54:37
@tisztapista: Ha jól tudom, akkor az evolúció soha nem hoz létre új fajt egyik generációról a másikra. Új fajról akkor beszélünk, ha egy fajon belül annyi mutáció ment már végbe generációról-generációra, hogy az új nemzedék már nem volna képes szaporodni, a kezdeti alap őssel. Bár a mutáció folyamatos és végtelen, úgyhogy az időskála bármely két elég távoli pontjára bökünk, akkor ugyanazon család(fa) különböző fajait fogjuk látni. A határvonal sosem éles. Vannak olyan fajok, akik annyira jól érzik magukat a bőrükben és környezetükben, hogy nincs szükségük mutációra, ezért nem is nagyon változnak évmilliók óta. (pl: tőrfarkúak)
Mélységes megdöbbenést váltott ki a Pöttyös oldala belőlünk. Ugye vannak legrosszabb weboldal versenyek, ahol könnyen tanulhatnak a figyelmes szakemberek a típushibákból azaz nem rakunk 6-nál több mozgó elemet a nyitóoldalra, gifanimációk már kevésbé hatékonyak a…..
sobamogera 2010.05.19 14:48:31
Dicséretes, hogy a TV2 bevállalt egy kulturális műsort, igaz, olyan időpontra rakták, amikor a lakosság egy része már csak félálomban kapcsolgat, másik része a Hustlert nézi, a fennmaradó részt pedig bölcsészek alkotnák, de azok éjfél után részegen…..