Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dix1e

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A YouTube csatornám. Üdv! Ki gondolta volna, hogy azzal az oldallal, amit nap mint nap használtunk, pénzt is lehet keresni? Pedig így van, és csak pár kattintás az egész! Az első dolgod, hogy létrehozz egy youtube fiókot! Ezt a YouTube oldalán jobb felső sarkában Fiók…..
Lil Wayne eddig mindíg megúszta,mindenféle egészségügyi dologgal próbálta elnapolni az ügyét,de most már nem volt ,nem tudott semmi mentséget kitalálni,ezért 1 évre lecsukták,amiből valószínüleg 8 hónapot fog leülni.  A New York-i Rikers Island börtönkomplexumban fogják…..
Egy említésre méltó 2 fős zenekar,akik egész jó rappet tolnak,érdemes lecsekkolni őket!insantivus.hotband.huKattanj rá!..
10 óra 30 másodpercben, amiből kiderül hogy a macskák nem élnek túl stresszes életet. Sixx ezzel a kommentel küldte el nekünk: "bárcsak az én macskáim is ezt csinálnák, ha nem vagyok otthon"...
Hát ilyen aztán tényleg nincs. Évikati küldte nekünk a következő képeket, és a hozzájuk tartozó kérdést. Mindenki vegye elő a matektudását! Ja, és természetesen élejen a rendőrség!   Ha 3  ember  280 téglát 1 óra alatt lop el, akkor hány ember hány…..
Haveromék megnézték a Paranormal Activity nevű filmet,és úgy döntöttek kiteszik a kamerát a nappaliba.Nézzétek meg mitörtént. Szerintem igazi. A feltöltő dixi12345,azaz én vagyok...
Sose gondoltuk volna, hogy Havas Henriknek még osztunk majd lapot, de ez itt simán az év interjúja. A puffogó párnaember valami hihetetlenül betalált! Végre valaki megkérdezi azt ami mindenki fejében megfordul amikor meglátja Szabó Patríciát, ezt a teljesen átlagos kinézetű nőt,…..
Éppen olvasgattam a blog.hu-s oldalakat,miközben ráakadtam a homar.blog.hu-ra(ami egyébként egy nagyon jó blog),meg is akadt a szemem az egyik poston. Ezt tegnap lőttem a kispesti Kossuth tér közelében lévő Spar (egykor Plus) áruház oldalára ránőtt bankomat képernyőjén. Amikor…..
Blog.hu Sablonok Retromania 2009.10.09 11:26:00
Újabb sablonnal jelentkezünk: a Retromania egy hasábos, színes téma, amely ingyenesen letölthető Blog.hu-ra. Használjátok egészséggel! A részleteket a szokásos tesztoldalon lehet megtekinteni. Elkészítettük Drupalra is, ez a sablon innen tölhető le. A működő sminket a drupálos…..
Dix1e 2009.12.09 21:29:30
Nightwish Nightwish a kedvenc zenekarom,persze csak a régi énekessel,Tarja Turunennel   A Nightwish ötlete 1996 egyik éjjelén született, mikor Tuomas barátaival a tábortűz körül ült. Az első három dalt 1996 októbere és decembere között vették fel, ezeket még akusztikus…..