Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shinobi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten szembesültem azzal, hogy megnyílt egy újabb hely, mely pizzákra és hamburgerekre specializálódott. Mit csinál ilyenkor a jólelkű burger blogger? A) rendel egyet B) rendel kettőt C) Randal és Dante Ha kitaláltátok, akkor folytassuk. A hely listázva van Netpincéren is,…..
Kicsit sem tipikus helyzetbe futott bele Bekov, amikor a tarfejű, szőke plázacica barátnővel bíró mercissel támadt némi nézeteltérése, amibe aztán bekapcsolódott a hidrogén-peroxid által kiszívott agyú kedves hölgy is és megmondta a frankót. Pár hónapja történt az eset…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
Jogállamban nincs helye előrehozott büntetésnek – ombudsmani aggályok a zéró toleranciával kapcsolatban Kondorosi Ferenc kormánybiztost telefonon kérdeztük, aki olyan folyékonyan darálta a választ, mintha playbackelt volna. A beszélgetés előtt arra fogadtunk itt a…..
És nem elég, hogy szeret, de képes különbséget tenni, és megállapítani, hogy egy öntetben több a zsíros-majonézes guzmó! Mintha egy kínai büfében kiszúrnánk, hogy 23 százalékkal több zselésített kutyanyálat raktak a gung bao csirkébe! Elképesztő. Az alanti sztoriból…..
Kem mintha meglepődött volna, hogy a számítástechnika prémiumkategóriás gyártója, az Apple is a vásárlóin kisérletezi ki a termékeit. Pedig Steve Jobs minden év elején elmondja, hogy az a trendi, aki évente új gépet vesz, és hát tesznek is róla, hogy kelljen:A sztorim nem…..
Igazából le sem hoznánk Sanyi mediamarktos csereküzdelemét, annyi ilyet látott már a Homár, de Piroska megírta, hogy működik ugyanez Németországban, és így egymás mellett (alatt) elég jól megfigyelhetők a különbségek: Szeptember 13-án, csütörtökön vettünk egy…..
Shinobi 2007.09.28 12:52:47
Én vettem egy mikrót tavaly a Westend MM-ben ajándéknak. A vásárlás pénteken volt, az átadás hétfőn. Hétfő este jött a telefon, hogy a mikró nem melegít, csak forgatja a cuccot. Besétáltam kedden, hogy mégis mi legyen, ahol a "kedves" hölgy mondta, hogy már amúgy is túl vagyok a 3 napon tehát ő jófej és megadja a szervíz számát, ahol vizsgáltassam ki. Mondtam OK, majd otthon egy napig böngésztem a törvényeket meg fogyasztóvédelmi forumokat, ahol kiderült, hogy én a törvény szerint nekem csak az MM-be kell, hogy vigyem, és majd ők intézik a vizsgáltatást a saját költségeikre és nekik kell bebizonyítani, hogy a termék jó volt mikor eladták. miután felhívtam őket, ismét ugyanazt a "kedves" hölgyet kaptam telefonban és kérdeztem, hogy akkor hogy is van ez, miért én vigyem szervizbe. Azt mondta, hogy ő azt gondolta, hogy nekem ez így jó és amúgy sem kérdeztem, hogy milyen más lehetőségek vannak. Itt blackout-olt az agyam és csak mesélték a kollegák, hogy miket üvöltöttem de mikor újra mentem a mikróval már nyugodt voltam. Letettem az pultra és mondtam az ott levő férfinek, hogy ezt a mikrót hoztam és kérem, hogy vizsgáltassák be egy független szervezettel és derítsék ki, hogy ez a probléma fennált-e az eladás pillanatában. A válasz a következő volt:

"Erre nincs szükség, adok egy papírt, válasszon egy másik mikrót és ha van különbözet akkor azt a pénztárnál rendezze."
Jópofa, hogy már errefelé is lehet venni féltett termékekhez extrahosszú garanciát, csak kérdés, hogy mire használható. Orsi egy műanyagalapú Electrolux porszívót biztosított 3 évre 8300 forintért, hogy aztán másfél év múlva kiderüljön, rendeltetésszerű amortizációra (az…..
Aki hétvégén lemaradt volna róla, annak itt a pótlink az évtized hírére. Minthogy a PDA-k erősen veszélyeztetik a mobilpiacot, és ott egységesen miniUSB-csatlakozóval lehet tölteni a készülékeket, a mobilipar is egységes töltőcsatlakozást talált ki. Persze, amekkora…..