Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blbll

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóój, de gyöngy ez, taknyom-nyálam összefolyt a nevetéstől,nem igaz!! Mécs jános jogász-politológus csúnyán fején találja a szöget a vidéki-pesti kínlódásban. Meg hogy ez az egész dolog csak a vidéki arcokat érdekli. "Mécs János Vidékiek istenkém, hogy rühellem a…..
blbll 2014.01.07 21:20:08
Idén ünnepeltük a Totalcar tizedik születésnapját. A méltó megemlékezéshez hozzátartoztak a jubileumi ajándéktárgyak készíttetése is. A bögre, mint használati tárgy triviális választás volt. Hogy milyen legyen, azt gyorsan eldöntötte a kollektíva. Legyen benne anyag!…..
blbll 2010.12.11 12:10:39
NiceClub Allie köszönti... 2010.11.19 20:40:00
 Köszöntöm a Kedves Teszt Olvasóközönséget, tesókat, sógornőket (na jó csak 1 db, Aranka a becsületes neve), Szesztesót aki Gery, Samantát, Fényharcost és a többi barátot! Már előrevetítettem nektek egy lehetséges könyv gondolatát, nos mivel kaptam tesómtól…..
Miután teleszórta a Brit-szigeteket ajándékkal, a Mikulás a számára oly otthonos sarkkör, és egyik kedvenc országa, Izland felé indult. A Télapó több okból is kedveli Izlandot, ezek közül az első az egyszerű navigáció: csak elhajt nyugatra az észak-atlanti törésvonalig, majd…..