Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rendom

108 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a tél, jeges szél söpri végig az alaszkai parton, a halászhajók már a jégbőrös vízen szaladnak ki a kikötőből, és a kocsmák előtt is már dideregve késelik egymást az aranyásók. Ez a végjáték, most derül ki, hogy sikeres volt-e az idény, hogy megérte-e egész…..
Rendom 2012.05.27 14:37:01
Phenjani látkép, láttérben a 330 méter magas Ryugyong szállóvalÉszak-Koreába születni több, mint szívás. A helyzeten persze sokat segít, ha mi magunk is istenként tekintünk Kim Ir Szenre és az, ha betegesen vonzódunk a teherautóról indítható bazinagy rakétákhoz, meg persze az…..
Végül csak sikerült befejeznem a feliratot még lefekvés előtt - igaz, nem sokkal. A mostani epizódban nekem a múlt és jelen - az álom határán történő - összemosása tetszett a legjobban, talán azért, mert én is majd' elalszom. Mindenesetre megismerhettünk néhány újabb szeletet…..
Nokia függetlenítése programma,egyszerűen.A kovetkező telefonokkal műkodik:Nokia 1100b Nokia 1220 Nokia 1260 Nokia 1261 Nokia 2100 Nokia 2220 Nokia 2260 Nokia 2300 Nokia 2300a Nokia 3100 Nokia 3100b Nokia 3108 Nokia 3200 Nokia 3200b Nokia 3300 Nokia 3300b Nokia 3320 Nokia 3360 Nokia 3510 Nokia…..
Én alkotóm! mindenható vagy: Hozd vissza a pillantatot, Midőn e hölgy a szerelemnek Első tüzére gyúladott; Midőn ajkán a vallomásnak Első, szent hangja reszkete, S ott én legyek, kit csókra hí föl Édes kedves tekintete! S mit adjak érte?... E husz éves Életnek vedd el…..
Hej nekem hát vigasztalást mi sem ad? Bánatomban le kell innom magamat. Az irgalmát, ide avval a borral! A bú vagy én, de egyikünk belehal. Úgysem tetszik ez a világ énnekem; Sok már, amit életemben szenvedtem, Nagyon is sok e parányi életre! Annyi baj közt kinek volna még kedve?…..
Befordúltam a konyhára, Rágyujtottam a pipára... Azaz rágyujtottam volna, Hogyha már nem égett volna. A pipám javában égett, Nem is mentem én a végett! Azért mentem, mert megláttam, Hogy odabenn szép leány van. Tüzet rakott eszemadta, Lobogott is, amint rakta; Jaj de hát még…..
Érik a gabona, Melegek a napok, Hétfőn virradóra Aratásba kapok. Érik szerelmem is, Mert forró a szivem; Légy te aratója, Édes egyetlenem! Pest, 1843. július-augusztus..
Már ezt föl nem tettem rólad, Szív barátom! Te ugyan derék legény vagy, Amint látom. Oh, te szív, te szív, te csalfa, Háladatlan! Szólj: ki véde annyi baj közt Szakadatlan? Sorscsapási buzogányok Súlya ellen, Mondd, ki őrze? mondd, ki óva? Nemde mellem? Lám, e mellnek bizton…..
Lánggal égő teremtette! Nagy a harag a szívembe'; Úgy háborgok, úgy hánykodom, Mintha volnék a Balaton. Viszontagság az életem, Ezer bajba keveredem, Hogyha leányszemem volna, Egy pár kendőt telesírna. Eh, a sírás nem kenyerem! Kinek tetszik, pityeregjen. Én egy nagyot…..
Ki vagyok én? nem mondom meg; Ha megmondom: rám ismernek. Pedig ha rám ismernének? Legalább is felkötnének. Nincs a fokos a kezemben, Hogyha kéne verekednem; Nyerges lovam messze legel, Nem t'ok futni, ha futni kell. Hogy is tudnék futni mostan? Mikor a fejem televan; Nem csak fejem, de…..
Kis lak áll a nagy Duna mentében; Oh mi drága e lakocska nékem! Könnyben úszik két szemem pillája, Valahányszor emlékszem reája. Bár maradtam volna benne végig! De az embert vágyai vezérlik; Vágyaimnak sólyomszárnya támadt, S odahagytam őslakom s anyámat. Kínok égtek a…..
Istenem, be várva-várom Azt az órát, amidőn, Kit nekem rendelt a végzet, A leány ölembe jön. És ugyan ki és minő lesz Majd az én szerelmesem? Ugy sovárgok tudni, mint még Nem sovárgá senki sem. Szőke, barna lesz-e fürte? Szeme kék vagy fekete? Felnyúló-e, mint a cédrus,…..
Nos, fiúk, nem szólt a szarka Házfödélteken? Vagy ki álmodá meg, hogy ma Vendégtek leszen? De mi a kő! mért e hosszu Méla bámulás? H'sz én vagyok, ha nem csalódom, Én és senki más. Vagy feledve már talán a Régi jóbarát? Nem hihetem, hogy reátok Illenék e vád. A…..
Így jártam anyátokkal – How I Met Your Mother Amerikai vígjátéksorozat, 2005 Az Így jártam anyátokkal (vagyis eredeti címén How I Met Your Mother) tévésorozat 2005-ben indult az amerikai CBS csatornán. A szituációs komédia alkotói Carter Bays és Craig Thomas, producerei…..
Egyéves késéssel ugyan, de magyar nyelvű tévécsatornán is látható lesz az Így jártam anyátokkal ötödik évadja, amely 2009 szeptemberében indult az USA-ban. A Jóbarátok egyfajta utódjának tartott szitkom új szezonjának elején Ted tanárként mutatkozik be, majd…..
A színésznő március 24-én adott életet első gyermekének. Az időpont egybeesett a Alyson 35. születésnapjával. A kislány a Satyana Denisof nevet kapta. A baba és a mama is jól van. Gratulálok a boldog szülőknek! :)..
Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik.A történet kezdetén Ted legjobb barátja, Marshall elárulja, hogy meg akarja kérni barátnője, Lily kezét. Ted ebben a pillanatban döbben rá, hogy…..
Ted megtartja első óráját egyetemi professzorként, és bár a gyerekek anyja ott volt a teremben, kiderül, hogy Ted nem az építészettel foglalkozó osztályba ment be. Barney és Robin egész nyáron együtt voltak, de amikor Lily rájön, hogy nem beszélték meg, hogy mik a kapcsolatuk…..
Stella igent mond Ted kérésére. Robin Japánban  kap állást, ám hamar otthagyja, mivel meghívták Ted és Stella esküvőjére. Az esküvőn megjelenik Stella lányának az apja, Tony is. Végül Stella elhagyja Tedet és Tony oldalán távozik. Barney továbbra is kínlódik a Robin…..
Robin hazatér az argentínai utazásából, és magával hozza barátját, Gaelt (Enrique Iglesias), ekkor Tednek el kell fogadnia, hogy már csak egy jóbarátja Robinnak. Marshall és Lily úgy dönt, hogy a saját lábukra állnak. Beleszeretnek egy lakásba, ám nem engedhetik meg maguknak,…..
Ted és Robin mostmár egy pár, a letört Marshall megpróbálja folytatni az életét Lily nélkül, úgyhogy bár vonakodva, de randizni kezd. Lily rájön, hogy nem igazi művész, ezért visszatér New York-ba. Újra összejön Marshall-lal, majd az évad végén az esküvőjükre is sor…..
2030-ban Ted Mosby leülteti gyermekeit, hogy elmesélje nekik, hogyan „járt” anyjukkal. Azonban a történet arról szól, hogy hogyan ismerte meg. A sztori 2005-ben kezdődik Teddel (Josh Radnor), egy szingli, 27 éves építészmérnökkel, aki két legjobb barátjával él együtt, akiket…..
Ted Evelyn Mosby Josh Radnor játssza a sorozatban, szinkronhangja Fesztbaum Béla. A főszereplője a sorozatnak, Ted a Wesleyan-i egyetemen szerzett diplomát, építész. Shaker Heights-ban, Ohioban született, és nőtt fel. Ted a barátaival élt, Marshallal és Lilyvel, akikkel a főiskolán…..
Az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) egy 2005-ben debütált amerikai tévésorozat. Amerikában a CBS csatorna sugározza hétfő esténként 20:00-ás kezdettel immár a hatodik évadot. Magyarországon – szinkronizálva – a Comedy Centralon látható a sorozat első…..