Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álomkalandor

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Artisjus ismét rémisztget bennünket az aktuális, tavaszi magyar zenei toplistákkal. Ráadásul most a szokásos YouTube- és Facebook-lista mellett kiadták a MAHASZ lemezeladási, rádiós játszási és online streaming toplistáit is, csak hogy még jobban árnyalják a hazai…..
Az elszállós zenék jelenlegi talán legjobb zenekara az Anathema libbent el újra piciny országunkba. Sikerült 45 percre elrabolni Vinny-t, erről láthattok most egy rövid összefoglalót! Az interjút Somló Palika rögzítette kamerájával (mert operatőrünk Barcelonában nyaral, ezúton…..
Álomkalandor 2010.11.30 21:03:58
Kék Híd üdvözlégy gondolat! 2010.09.23 21:56:53
Mai nap újra elkövetem ezt az eszement botrányt: életem egy újabb töredékét vésem a virtuális falra. Hogy mi indítatásból? Túlságosan nagy szívárvány ragyogja be a földet. Igen, ez egy megfelelő indítatás!No akkor kezdjük valahol ott, mi a fenét is csinálunk mi, magasztos…..
Kék Híd Amarantine Kalandjai 1 2010.06.24 01:53:58
„Valami elkezdődött! Valami, aminek soha nem kellett volna. Valami, ami alapjaiban rengeti meg a világot. Valami, aminek láttán meghűl ereidben a vér. Valami…” – Harsogta a Rettenet Tévék Legnagyobbika Klub új mozi ajánlója. Amarantine unottan nézte a műsort az…..
Kék Híd 2009.12.05 22:08:00
 Üdvözlet minden olvasónak Mai és egyben első bejegyzésemet egy Sigur Rós videóklippel kezdtem, mert egy olyan gondolatot közvetít számomra, amivel úgy érzem, foglalkoznom kell. Itt nem a másságra gondolok, hanem az emberek különbözőségeire.Akármennyire is elkoptatott…..