Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heumann

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Heumann 2010.03.28 18:00:04
@_John_Doe_:
:DDDDDD

Amúgy csinálom a klikket meg a kommentet, mert szeressük a Stökit.

Vagy mi.

Hajrá!
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Heumann 2009.12.11 20:28:02
@CatMother: Kedvesem, mi van a fajtámmal? Mi akar ez lenni? Csak nem?

Én nem hiszem, hogy tiszteletlen voltam veled, de ha itt egyeseket annak érzel, előbb olvasd saját műveidet azzal a hihetetlen kritikai éllel, amivel rendelkezel, mindjárt ráébredsz, hogy a kérdésem találó. Távolról sem az a probléma, hogy nem értünk egyet, itt elég sok emberrel nem értek egyet, de egyébként respekt, emberileg korrektek, van egy véleményük, elmondják, nekem is van, elmondom. Mi lenne ezzel a gond?

Te viszont, velük ellentétben nyilvánvalóan képtelen vagy a véleményednek kulturált formában hangot adni, ha pedig valaki nem ért veled egyet, azt szimplán elkezded alázni. Ez nem bizonyít mást, minthogy a te neveltetésed is hagy kívánni valót maga után.

Amit képviselsz, elmondhatnád emberi hangon is, mondjuk így:
"a szülők feladata, hogy megneveljék csemetéiket, látnivaló, hogy egyeseknek ez nem sikerül kellőképpen, mit tesz Isten, én vagyok rá az élő példa, ezért szeretném, ha Ti jobban csinálnátok."

Lehet, hogy még át is érne.
Ehelyett, idézek:

"momzilla", "Vagy ne nyisd ki, és utáltasd meg magad, meg a többi kisgyerekes nőcét még jobban. Rám meg csak irigykedj nyugodtan, minden okod megvan rá." ??? Mégis ugyan ki irigykedne éppen Terád???

"Alkalmatlan vagy a gyereknevelésre."
Miért? Ne röhögtess? Mert Te ezt mondod? Mégis ki vagy Te, hm?

"...teljesen mindegy, hogy Demszky épít még egy villát, vagy a te porontyodra pocsékoljuk el azt a temérdek pénzt. :)" Sacperkábé, mit tudsz a gyermekéről vagy az életéről? Nyilván szereti és tisztességesen neveli, mint annyian mások is. Lehet, hogy a hozzád hasonlóan gondolkodó munkáltatók, üzlevezetők, stb. nem egyszerűsítik ezt meg, de nyilvánvalóan nem cserélne se Veled, se velük. Bizonyít, nap mint nap, reggeltől estig. Te mit tettél le az asztalra?

Mint írtam korábban, sem meg nem lep, sem meg nem hat tisztelőid és követőid tábora. Azt meg végképp nem szeretném, ha engem szeretnének. Isten ments, már-már megnyugtató visszaigazolás, és így végtelenül boldoggá tesz az utálatuk.
Heumann 2009.12.11 20:35:09
@CatMother:
"Tanuld meg, hogy nem kell mindenki szeretete, és te is boldogabb leszel."

Ezt valami szienológia tanfolyamon sikerült így elsajátítani?

"Aztán próbáld meg elfogadni, hogy vannak akik másként gondolkodnak, és ennek hangot is adnak. FIGYELEM, a másként gondolkodásnak nem csak akkor van létjogosultsága, ha te gondolsz másként valamit."

Nem mondod! És ne haragudj, de ezt BIZTOS, hogy éppen TŐLED kell megtanulnunk? o tempora, o mores!
Heumann 2009.12.13 19:52:53
@CatMother: Az óvodába mikor készülsz visszamenni????
Nóra dühös volt, hogy babakocsival nem engedték be az angyalföldi MediLine biodiszkontba, és disztkriminációt kiáltott. A cég tulajdonosai alanti válaszukban rámutatnak, hogy a bolt alapvetően nagykereskedés, egyéni vevőket csak bizonyos feltételekkel engednek be, az egyik ilyen,…..
Heumann 2009.12.11 19:44:19
@tarkamarha: Kénytelen vagyok még ma is egyetérteni Veled-)) És mivel ez a történet még mindig rettentően büdös, különösen, hogy hiába kértem, nem sikerült a cégnek közzétenni az EBH határozat számával, el fogok látogatni az üzemegységbe, megszerzem ezt a világhíres határozatot tőlük, vagy az EBH-tól, és utána balesetveszélyes üzemeltetés miatt felnyomom őket a megfelelő hatóságnál.

Megjegyezném, hogy egy bámészkodó vásárló, aki válogat és vásárolgat, van olyan figyelmetlen, hogy ne ugorjon el egy arrajáró targonca elől. Egyebekben rendkívüli módon hidegen hagy, hogyan működik egy nagyker általában. Csak az érdekel, hogyan működik egy az egyéni vásárlók számára nyitott üzlet. Eddig viszonylag kevésben fogott el a halálfélelem.
Heumann 2009.12.11 19:48:52
@tarkamarha: No, igen a kérdés jogos: mi van a bottal közlekedő nénikkel és a szemüvegesekkel? Hö.
Bizonyos értelemben kevés rettenetesebb dolog létezik a világon, mint egy gyermekáldásra készülő nő, aki teljesen értelmetlenül hal meg, magzatával együtt, egy olyan vírus miatt, amit egy rá és a gyermekre is veszélytelen oltással gond nélkül elkerülhetett volna.  …..