Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi27

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
A hírek szerint az APEH ebben az évben a fuvarozók, internetes kereskedők, a befektetési szolgáltatók, a felnőtt- és egyéb oktatással foglalkozó vállalkozások és a gépjárműkölcsönzők - na és persze a sajtkészítők - mellett a reklámcégekre figyel majd különösen. Hogy…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..