Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emisi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képen látható Széchenyi-szobor Kőbányán áll. Hogy kit ábrázol, az tulajdonképpen mindenkinek a fantáziájára van bízva. Mert hogy nincs rá kiírva semmi. Igaz a talapzatára oda van ragasztva egy lap, de azon egészen más szerepel:  Balesetveszély!!! Kérjük, hogy a…..
Emisi 2011.10.06 18:32:37
Ezt találtam:

+
www.ujhegy.hu/+

2011. szeptember 25. vasárnap, 15:53
Széchenyi-szobor az Újhegyi sétányon

Írta: Dankó József

Széchenyi István szobra láthatató az Újhegyi sétányon, a Széchenyi Általános Iskola előtti részen. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy a 2007 júniusa óta tervezett és Sándor Zoltán igazgató által támogatott köztéri szobrot állították fel. Mint az azonban kiderült, még nem a végső alkotás került a helyére, hanem csak egy festett gipsz "dublőr". Mivel a felállított alkotás a tervezett szobor pontos mása, így segítségével el lehet képzelni azt, hogy milyen lesz majd, amikor a valódi Széchenyi szobor kerül a helyére.
Rengetegféle köztéri lámpa van Budapesten. Igaz nem ártana, ha legalább kisebb városrészeken belül egységesítenék az arculatot, de ha az egész várost nézzük, én nem vagyok ellene a tarkabarkaságnak, ha már egyszer a fővárosunk építészete is ilyen. Az Urbanista rendszeres…..
Wellington, Island Bay, 2010. január 01. 05:55 Mindenkinek nagyon boldog, békés újesztendőt kívánunk! ...és igen, ez a külső jobban illik hozzám. Így aztán visszatértem!!! ..
Emisi 2009.12.31 22:17:36