Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nefi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jon Rappoport beszélget egy volt vakcinakutatóval. – Egyszer régebben Ön biztos volt abban, hogy az oltások az orvoslás védjegyei. – Így van. Részt vettem néhány vakcina kifejlesztésében. Nem mondom meg, melyekben. – Miért nem? – Meg akarom védeni a magánéletemet. –…..
Nefi 2009.12.09 22:49:13
Dr. Russell Blaylock újabb tanulmánya szerint: „... a terhes nők egyáltalán nem tartoznak a különösen veszélyeztetettek közé”, „... a H1N1 nem is olyan veszélyes, mint azt állítják”, „... a gyerekeket nem, vagy csak nagyon kevéssé védi meg a vakcina”, „.... az oltás hatására akár megduplázódhat annak esélye, hogy elkapjuk a H1N1-et”, „... a H1N1-vakcina egyáltalán nem ugyanazzal az eljárással készül, mint a hagyományos influenza elleni oltóanyag”.

A terhes nők egyáltalán nem tartoznak a különösen veszélyeztetettek közé.

A H1N1 influenzajárvány kezdetekor, még mielőtt az Egészségügyi Világszervezet vészhelyzetnek nyilvánította volna a betegség terjedését, kutatók egy csoportja aggodalmát fejezte ki, hogy ez lehet az a pusztító vírus, amit már több mint fél évszázada vártak.
Természetesen a vakcinagyártók mindent megtettek, hogy felszítsák a félelmet, és máris tárgyalásokat kezdtek a WHO-val, hogy mely cégek legyenek a kiválasztottak, amelyek majd ellátják a világot gyógyszerekkel a pandémia idején. A WHO választása több milliárd dolláros profitot jelentett számukra.
A fertőzés terjedni kezdett az Egyesült Államokban és szerte a világon. Tulajdonságai egyre világosabbá váltak. Az 1950 előtt születettek – úgy tűnik – jobban ellenállnak a vírusnak, és a betegség súlyosabbnak, több megbetegedést okozónak bizonyult a 25–49 év közöttiek körében. A hivatalos szervek a terhes nőket tartották az egyik legveszélyeztetettebb csoportnak, ám ez nem igaz.
Ausztrál és új-zélandi kutatók bizonyították, hogy országaikban a terhes nők teljesen biztonságban érzik magukat, és ritkábban is szorulnak kórházi kezelésre. 66 nő került eddig kórházba, ami 0,03 százalékos kockázatot jelent. Kiderült, hogy az összes kórházba került terhes nő túlsúlyos volt, vagy már más egészségügyi probléma miatt nem volt teljesen egészséges.

A H1N1 nem is olyan veszélyes, mint állítják

Miután a WHO bejelentette a pandémia terjedését, a szakemberek a vírus erejét hagyományos módszerrel, azaz menyétek megfertőzésével vizsgálták meg. Megállapították, hogy H1N1-vírus nem okoz több megbetegedést, mint a szezonális influenza, bár sokkal súlyosabban érintette a tüdőt. Ám semmi esetre sem hasonlítható a 2009-es vírus az 1918-as H1N1-vírushoz, és más szöveteket támad meg.
Következő lépésként emberi közösségben akarták tesztelni a vírus terjedési sebessgét. A tesztek zavarosak voltak, de megállapították, hogy a H1N1 nem terjed emberről emberre túl hatékonyan.
Ezt igazolta a New York állam fertőzöttségi rátájáról készült tanulmány is, amely a lakosság 6,9 százalékos arányát mutatta ki, ami jóval a jósolt 50 százalék alatt van. (Megjegyzendő, hogy az 1918-as influenzajárvány esetén ez a mutató 20 százalékos volt.)
A szakemberek megjósolták, hogy 1,8 millió ember fog kórházi kezelésre szorulni, és 300 000 kerül intenzív osztályra. Emellett a kórházak túlterheléséről is beszéltek arról, hogy nem lesz elég ágy, amikor a járvány kitör. 90 000 ember halálát jósolták.

A gyerekeket nem, vagy csak nagyon kevéssé védi meg a vakcina.

Érdekes megjegyezni, hogy a kisbabák rosszul vagy csak kevéssé reagálnak a szezonális influenza vagy H1N1 vírus elleni vakcinára. Egy széleskörű tanulmány eredményei szerint a 2 éves kor alatti gyerekek egyáltalán nem váltak védetté a vakcina beadatása után.
Egy új tanulmány rámutatott, hogy a H1N1 elleni új vakcina hatékonysága megkérdőjelezhető. 35 hónapos kornál kisebb gyerekek 75 százaléka egyáltalán nem vált védetté a vírussal szemben a vakcina által, valamint a 3-9 év közötti gyerekek 65 százaléka esetében sem volt hatásos az oltóanyag.

Az oltás hatására akár megduplázódhat annak esélye, hogy elkapja a H1N1 vírust.

Egy kanadai tanulmány során 12 millió embert vizsgáltak meg és kiderült, hogy a szezonális influenza elleni oltóanyag beadatása, mint ahogy azt az amerikai Betegség Ellenőrző és Megelőző Központ is ajánlja, megduplázza az esélyét a H1N1 vírussal való megfertőződésnek. Ráadásul a betegség lefolyását is súlyosbíthatja.

A H1N1 vakcina egyáltalán nem ugyanazzal az eljárással készül, mint a hagyományos influenza elleni oltóanyag.

A médiából és hatóságoktól folyamatosan hallani, hogy a H1N1 elleni vakcinát azonos módon gyártják, mint a szezonális influenza elleni már bevált, megbízható oltóanyagot. Valójában ez nem igaz. Tény, hogy ezt a vírust is csirketojásokban tenyésztik ki, de többi részleten több változtatás is történt – átléptek lépéseket, kihagytak dolgokat és a biztonsági eljárásokat sem a megfelelő módon végezték.

Forrás: articles.mercola.com
Nefi 2009.12.09 22:52:09
2009. június 3-án megjelent a kanadai Global Research honlapján William Engdahlnak egy cikke ezzel a címmel; „Sárközy titkos terve a disznóinfluenza elleni oltás kötelezővé tételére”. Engdahl megállapította, hogy „az egyetlen probléma a disznóinfluenza (H1N1) elleni oltással, hogy eddig sem a WHO (Világ Egészségügyi Hivatal), sem az US Government’s Center for Diseases Control (CDC) nem tudták sem elszigetelni, sem egy elektromikroszkóppal lefényképezni a H1N1 influenza “A” vírusát. Sőt, francia tudósok se tudták. Tehát a kötelező oltás elrendelése egy sohasem definiált vírus ellen legalábbis kétséges, mondta Engdahl. Amikor a CDC honlapján megjelent egy kép a H1N1 vírusról, Engdahl akkor sem változtatta meg véleményét. A híres német virológusra, Dr. Stefan Lanka-ra hivatkozott, aki közölte, hogy többször kérdezte írásban a CDC-től, ki készítette a H1N1 vírus fotóját, van-e tudományos dokumentáció a vírus kémiai és más tulajdonságairól. Választ sohasem kapott. Arra a következtetésre jutott, hogy „ha a CDC nem hajlandó feltárni a fotók forrását, akkor hamisítványok”. Sőt hozzáfűzte, hogy ilyen szerkezetek sosem léteztek, ezeket csak különleges technikai manipulációval lehetett előállítani.

Engdahl még tovább ment. „Még inkább bizarr, hogy az US Government’ Food and Drug Administration (az US-kormány Élelmezési és Kábítószerügyi Hivatala) beismerte, hogy a teszt, amelyet a H1N1-nél alkalmaztak, nem egy akkreditált teszt. Engdahl szerint az is óvatosságra kellene intsen, hogy egy amerikai gyógyszergyártó cég, a Novavax kijelentette, hogy szintén oltóanyagot gyárt a H1N1 alapú „vírusszerű részecskék” ellen. Márpedig „vírusszerű részecskékről a tüdőbajjal kapcsolatban szokás beszélni”, mondja Engdahl.
Egy másik nagy gyógyszercég, amely szintén benne van a bizniszben, a svájci Novartis. Vezérigazgatója, Daniel Vasella, rendszeres résztvevője a titkos Bilderberg-összejöveteleknek, amelyekről már régóta írok a könyveimben. A Bilderberg Csoportot, amely Jane Bürgermeister FBI-nak…..
Üzlet az üzlet, de az oltóanyag-gyártás a sertésinfluenzához az igazán nagy üzlet. Magyarországon a vakcinát az Omninvest Kft. gyártja. E cég körül sincs ám semmi sem rendben. Hiszitek vagy sem, ennek a cégnek csak a neve magyar. Ha kicsit utánanéz az ember, kiderül, hogy a…..
Nefi 2009.12.05 18:50:20
@vomit: ezt találtam az ogyi honlapján: "Az engedélyezési eljárás folyamán az OGYI által már forgalomba hozatalra engedélyezett H5N1-es vírustörzset (madárinfluenza) tartalmazó Fluval P prepandémiás monovalens influenza vakcina engedélyének módosítására – úgynevezett törzsváltásra - került sor a vakcinába beépített vírustörzs megváltoztatása miatt. "