Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metál Isten

44 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fájdalmas ez. Felnőttem. Nem mondom, hogy végérvényesen és visszafordíthatatlanul – a remény mindig él, ugye – de eléggé. És ez megrémít. De ez így rendben van. Gondolom. Ez a dolgok rendje. Mint amikor a gyerek megnyomja a gombot és közlik vele: -         …..
..
Metál Isten 2012.07.05 12:39:49
Én nem tudok repülni. Még sohasem repültem. Nem emelkedtem fel a földről huzamosabb időre. És mivel nem volt még ilyen élményben részem, illetve nem is tudom, hogy kell repülni, nem írok róla könyvet sem. Ha írnék, az nagy butaság lenne, mert szart sem tudok a témáról. Ha…..
Metál Isten 2012.07.05 12:30:41
Van, amire nem lehet felkészülni és van, ami akkor jön, hogy ha készülünk rá, sem tudjuk kivédeni. Ilyen élmény az a péntek este is, amikor beülsz egy fárasztó hét után meginni pár sört a haverokkal, hogy elfeledjétek kicsit a munkát, majd amikor már sehol máshol nincs hely a…..
A Nincs jobb ötletem zenekarnév büszke emléket kíván állítani azon zenekaroknak, akik népszerűségük okán megtehették, hogy úgy adjanak ki lemez(eke)t, hogy már a készítésekor is tudták, hogy azt csak a nevükkel fogják eladni. Ha nincs jobb ötleted, akkor inkább ne csinálj…..
Mégsem könyvtároskodunk, bocsánat. Vagy szívesen, attól függően, kinek mi volt a vágya. Már ha volt bárkinek is vágya vagy elvárása az itt leírtakkal kapcsolatban. Most inkább arra keresem a választ, hogy tényleg két fajta ember létezik? Aki kikerüli a vele szembejövőt és aki…..
S.Laci, olyat akartál, amiről lehet vitatkozni, hát tessék:Tegnap Ívi vett nadrágot, addig én kint vártam rá, mert nem mehettem be az üzletbe. Nem is akartam és volt nálam egy doboz sör is. Azzal teljesen elvoltam. Ácsorogtam, néztem a suhanó embereket, iszogattam, a szokásos.…..
Nem, nem én találtam ki... :D..
Bigyóblog Jól néz ki a Nokia E7 2010.09.14 15:47:00
Ma mutatta be a Nokia az E7-et, üzleti okostelefonjainak csúcsa. A készülék 4 inches érintőképernyővel és qwerty billentyűzettel rendelkezik. Kiejlzője 16:9-es, 640x360 pixeles felbontású. A cég 540 perces beszélgetési időt ígér egy feltöltéssel. A telefon 123,7 x 62,4 x 13,6…..
Kalandjaim a nagyvárosban K.O. 2010.09.02 22:11:00
Ki vagyok ütve. Totálisan padlót fogtam. A bíró rámszámol, elmosódva látom a kilencven fokkal elfordított tömeget, ahogy állatok módjára üvöltenek. Persze nem volt nekik nehéz elagyalni. Igen nekik, mert ketten jöttek ellenem. Ennyit a fairplayről. Az egyikkel még el is bántam…..
Metál Isten 2010.09.03 17:39:36
Metál Isten 2010.09.08 23:04:20
Mivel már az ötlet másoknak is eszébe jutott, az általam legjobbnak talált, idézőjelekkel:           (Katt a képre!)  Update: Elhangzott már előttünk is: (0:08) ..
Sajnálom gyerekek, de mostanság nagyon ritkás lesz a frissítés. Padlón vagyok. Ennek egy oka van, a munka. Iszonyatosan agyzsibbasztó a napokban és ilyen is marad még egy hónapig legalább. Azért nem fogok irogatni, mert csak nyavalygás lesz. Ha történik valami érdemleges vagy…..
*ejtsd és értsd: "mi vagyunk a vagyok". Hogy mi ez, azt nem szeretnénk már többször elmondani. A jelenséggel magával azért egy bejegyzés erejéig {minimum} foglalkoznunk kell. Ezzel a kretén vonulattal együtt jár egy nyelv, amelyet fordítani, megérteni lehetetlen. Talán nem…..
Vannak nagyon bonyolult nevű zenekarok. Nem lehet és talán nem is érdemes ezeket általában megjegyezni. Annyi előnye mindig van a hülye névválasztásnak, hogy az interneten biztosan nagyobb eséllyel dobja ki az általunk keresett csapatot a kereső, de ezzel véget is ért az előnyök…..
Kreatív zenekarnevek Idegrocker 2010.02.07 17:55:03
Az utca emberétől hallottam a kifejezést, nagyon megtetszett. Benne van minden, a rock and roll életformával járó indulat, őrület és headbang. ..
Koppintós muzsika, a lengyel piacok mintájára. A más által megírt, jól bevált slágerek könyörtelen kiherélésének emlékére javaslom ezt a zenekarnevet. Jellemző a totális igénytelenség, a zenei tudás teljes hiánya és a szintetizátoros alap. Vannak persze üdítő kivételek,…..
Te vagy a kirakatrendezők rémálma? Mindent meg kell fogni, minden ruhát ki kell ráncigálni a legalsó polcról, majd visszadobni a kupac tetejére, hogy mégsem jó? Nincs ízlésed? Mindegy, csak drága legyen? Szöszi válogat! Cicamicazene a legwhiskasabb cicamicáknak...
Minden kórháznak megvan a maga sorozata, híres vagy hírhedt sztorija, híres vagy hírhedt orvosa. Hát zenekara miért ne lehetne? Jelenítsük meg lelki szemeink előtt, ahogy megjelenik az az orvos, akiről a várótermi pletykák szólnak, akitől tartanak a betegek és akiről az a hír…..
Kreatív zenekarnevek Fügefoci 2010.01.21 20:16:00
Amikor egy faluban épp van egy fél focicsapatnyi fiatal, akkor valószínűleg össze fognak jönni délutánonként, suli után, hogy rúgják a bőrt. Ezzel persze semmi gond, de van, akinek ennél több kell és meg akarja mutatni, hogy művészi vénája kiemeli a Lábszag SE sorai közül.…..
Ajánlott zenekarnév olyan csapatoknak, ahol komoly hangsúlyt fektetnek a munka értékére és a munkásmozgalom vívmányaira. Igazi hobbizenekar, ahol a tagok a nap fáradalmait nem asszonyaikon, hanem a gitárok húrjai közé csapva vezetik le. Igen! Kapható!..
Az elnevezés önmagáért beszél: adott az autóműhely, ahol az egésznapos metálfényezés után végre jöhet a metál fényezése. Bemutatjuk a Metálfényezőket! ..