Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wkacsa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval, kezdjük az elején. Elindultam közös megegyezéssel, hogy a világ végére jövök. Ez az utazással töltött órák száma is jelezte, pontosan 29 óra. Ferihegy-Milánó (ahol futás, rohanás, keresés, checkkolás, futás, rohanás és épphogy beesés lett volna, ha nem késett…..
The Adventures of Kagi Valami 2010.05.17 01:01:00
 Nem adja. Nagyon nem...
 Újra blogon. Épp követem a meccsek állását. Szurkolok. Kb mind a 4 csapatnak :) (Nem én lennék)Az elmúlt kb másfél hónap történései következnek:December 23.Életem egyik legkülönlegesebb születésnapja. Sosem fogom elfelejteni - kivéve azokat a részeket, amikre másnap sem…..
Üdv megint mindenkinek!Hazaértem élménygazdag utamról. Barátnőmmel és egy jóbarátommal úgy döntöttünk, hogy a mai napon kezdődő U20as jégkorong VBre kilátogatunk, melynek helyszíne Debrecen. A belépés ingyenes, tehát még csábítóbb volt a kilátogatás. A csapatban egy…..
Wkacsa 2009.12.14 20:25:57
@Wkacsa: Jah és ami kimaradt: KÖSZÖNÖM!!!!!!!
 Üdv mindenkinek!Eljött ez a pillanat. Elkezdtem a blogom, remélve, hogy a jövőben olvasni is fogja valaki (Zsolti megígérted :) ). Most így hirtelen nem is tudok mit írni, nem is ez a lényeg. Eddig amit sikerült megcsinálom:- a szerződéset aláírtam, elküldtem,…..