Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magiaro

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha túljutunk a harmincadik csatornán, túl még a Filmmúzeumon és a Sport1-en is, ott a távvezérlő legvégén kezdődnek a soha nem látott argentin szappanoperák, a világháborús dokumentumműsorok és a véres természetfilmek. Ott vannak a zsúfolt utcákon összeverekedő szeretők, a…..
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
magiaro 2010.04.22 00:16:34
@lastech: Mondd el nekem a jó meccs kritériumait. Mer szerintem ez jóu vót.
magiaro 2010.04.22 00:20:43
@fallen: Jogos, főleg ahogy Mencseszterben kenték. Az a bajuk hogy -mint én- jeles fritz csapatnak gondolják a Bayernt. S most nem tudják kezelni hogy foci is van. A korlátoltak száma korlátlan.
Ne a csapatot nézd: a játékot!
magiaro 2010.04.22 00:31:59
@Rico1: Igazad van! Be is írtam a naptáramba -nehogy elcsesszem megszokásból, - hogy kedd háromnegyed kilenctől inkább nyomom a Halló, hallót-! www.youtube.com/watch?v=MB5VwL8JYbY&feature=PlayList&p=62BA2D0AB0334A11&playnext_from=PL&index=0&playnext=1
Nem jellemző, hogy ismerőseim, üzletfeleim, bárki nagyon rajongana a John Bull Pubokért. Ezek az ivók régóta köztünk vannak, és régóta sugározzák azt a hazánkban némileg testidegen, nem túlzottan hiteles angol pub-hangulatot, ami leginkább valami felnőtteskedő, sznoboskodó,…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Az olasz futball szurkolói teljesen jogosan érzik úgy, hogy a következő hétvégén nagyon szeretik őket az égiek: a táblázat első hat helyezettjének összecsapásába belefér a nemzet rangadója (Derby d’Italia), és a római Derby della Capitale is, a szarvasbélszín tetején a…..
magiaro 2009.12.05 23:01:19
@raoul_duke:
Az a Napoli!
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..