Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takasuri

17 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap ígértem, hogy ha valakit érdekel, akkor szívesen megírom a peyote szertartással kapcsolatos élményemet, amely medicin már önmagában is egy közeli rokona dél amerikai barátjának, illetve egy-két gondolattal majd kiegészítem az egészet, meg kicsit összehasonlítom az…..
Közel sem láttam annyi dolgot de megfordultam pár helyen. Ayahuasca téren többynire elég magasan van a léc, hiszem amiket lehet olvasni, hallani, az nem hétköznapi. Aztán hogy mennire sikerül ezt kivitelezni, kvázi nem állni a medicin útjába, az más kérdés. Nyilván próbálgatja…..
Nem írtam róla korábban, de volt nemrég egy emlékezetes eset ayahauscával kapcsolatban. Egy sámánt elfogtak egy repülőtéren, mert ayahuasca volt nála, és komoly meghurcoltatást kapott. Nagyon elkeserített. Most olvastam, hogy azért mégis csak van remény, és Citrom jóvoltából…..
ayahuascareality Jaguar 2010.11.30 23:27:52
Ha valaki egy kicsit is ismer, vagy olvas itt, tudja, hogy hagyomány párti vagyok. Ahogy sokszor le is írtam, az ayahuasca az a dél-amerikai sámánizmus fő szakramentuma, és pont, nincs más. Ami van egyéb út, az is innen indul. A brazil szinkretikus keresztény egyházak is a…..
Hja, sikerült elmennem külföldre egy peyote szertartásra, érdekel valakit? Írjak beszámolót? Azért kérdezem, mert egy nagyon is ayahuasca közeli medicinről van szó, ahogy korábban írtam is a (feminim) ayahuasca  (maszkulin) megfelelője, ami sok tekintetben nagyon is közeli…..
Takasuri 2010.12.01 19:04:28
ayahuascareality La purga... 2010.10.05 00:51:00
Gyakran hallani, hogy az ayahausca megdolgozza az ember egóját. Ami történhet sokféleképpen, nyilván. Nem feltétel hozzá a fizikia rosszullét, de azért többnyire az jelen van még kvázi simább esetekben is. Nem feltétlen a mentális nehézség, vagy a mostanában tárgyalt rettegés,…..
ayahuascareality 1043 2010.10.07 00:43:43
Persze, ütősebb lett volna az ezredik bejegyzésről írni, de így is elég komoly leírva. Ezernegyvenhárom bejegyzés....pedig sok dolgot le se írtam, rengeteget szortíroztam, rostálgattam, szóval csak az került be, amire akkor és ott tényleg azt gondoltam, hogy fontos, szükségess,…..
Shipibo tapéta :)..
Ezt a bejegyzést ma találtam Meneruwa oldalán(www.saman.org.hu), a könyvet nem ismerem, de természetesen beszerzem, addig is egy kis ízelítő, hátha más is kedvet kap:  Nemere István: Táltosok és sámánok ISBN: 9789633756584 Kiadás éve: 2010 Kiadó: Anno Kiadó Méret:…..
ayahuascareality 2010.08.13 22:57:43
 Ma felfedeztem valamit.Van egy ilyen mondás, nem tudom, hogy igaz, avagy hiteles-e, de mindenesetre elgondolkodtató. Biztos hallottátok azt az analógiát, hogy az ayahuasca az anya és a peyote az apa, és ezeknek a szerepeknek megfelelő erőket képviselnek.Nos a peyotét, amit…..
Az elhívás útja          A brooklyni huszonegy éves Joel kanadában dolgozott egy horgász táborban. Itt találkozott Adamie-vel, az öreg dogrib indián sámánnal. Megkereste, kérvén, tanítsa őt, miután egy, a sámánnál tett látogatás során…..
Bár drága barátunk egy kommentjében finoman emlitette, hogy ez a blog nem fradi blog kérem szépen, nem "mindent bele blog", mert ez Ayahuasca riliti. De remélem, megbocsájt még nekem egy kis félre kacsintást.... /mondjuk, ha átgondoljuk a több mint egy évet, kiderült, azért…..
No egy kis önreklám!:)Ezen a hétvégén én magam is ott leszek. A programban láttok egy sámándobolás részt. Nos, a hangsúly nem azon lesz, mert egy olyan országban ahol egy Fehérholló, egy Sólyomfi vagy még sokan megfordulnak, arcátlansgnak érezném, hogy én váltsam meg a…..
ayahuascareality 2010.08.02 14:02:18
A gyógyítás útja   „María Sabina vagyok. Ő az asszony, aki vár; ő az asszony, aki próbál; győzedelmes asszony; a gondolat asszonya, alkotó asszony; ő az asszony, aki gyógyít; Ő a Nap Asszony, a Hold Asszony, az asszony, aki megfejt. Létezik egy, a miénken túli…..
Takasuri 2010.08.01 02:33:53
ayahuascareality 2010.08.01 02:21:00
                 ..