Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cheezy21019

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog sok poszttal, egyre több olvasóval és irdatlan index címlapos bölénycsordákkal*, a twitter 500 feletti követővel, a hálószobám pedig egy rakás új és használt legóval húz ki az évből.Jövőre szeretnék sok régi és új készletet, 1000+ twitter követőt, meg időt, hogy…..
         Vége a karácsonyak!Ma tűzijáték lessz!..
Az egész club penguin fel van díyzítve, még az iceberg is.A mikulás sapka a sí faluban ( sky village ) .ban található.A társalgóban ( the lounge ) játszhatsz a mikulás szánján ajándékkiosztósat... vagy nemtuodom minek hívjam.Az erdőben ( forest…..
Küldj barátodnak egy képeslapt amin egy ajándékcsomag van, mert benne van az eggyik free item a "Candy Cane Hat" piros, fehér, zöld színekkel :)..
Ma végre megjött rockhopper és a "coins for change" is elkezdődött.Külömbféle gyüjtőpontokon adományozhatsz 50, 250 vagy 500 coint a rászorulóknak.A hajóban megtalálhatod az új free Itemet: egy coins for change hátteret.A mikulás sapka és a részarvas agancs még nem…..
A blogon az első kép lesz a jövőre érkező Toy Story készletekről az alábbi, az teljesen biztos.Azt viszont már csak hiszem, hogy egyébként sem kering túl sok kép a piacon, annál is inkább, hogy a LEGO.com-on is csak egy coming soon fogad, ha készletek közé akarsz kerülni.Nekem…..
Hamarosan új előadás lessz a színházban!Valmi ilyesmire kell számítani:..
Most kaptunk róla hírt hogy három darab free cucc lesszEgy mikulás sapka ez 100% , egy rénszarvas agyancs ez 50% és a harmadikról még nem tudunk semmi de lessz!          ..
Clubpenguin Hungary Újdonságok 2009.12.06 14:16:00
Új Pin az erdőben: egy csengő pin!Rockhopper közeleg a szigetre. Továbbá a coins for change is közeleg.A pingvinek szeretik ezt az eseményt mert adományozhatnak minden játékban elért nyereményükkel a beteg gyermekeknek.Jó lessz a nem membreknek hisz rockhopper hoz nekik valami…..
Clubpenguin Hungary Cpinfo 2009.12.06 14:07:55
Ez az oldal egy Club penguin nevű online játékkal foglalkozik!ITT regisztrálhatsz a játékra hogyha a Create a penguinra klikkelsz...