Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áterpáter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
Sárdobáló A biciklik polgárjoga 2010.01.03 07:00:00
Na, most megkaptuk a jogainkat. Az új KRESZ-módosítás egész furcsa lett. Két új kerékpáros-jogot emelek ki. Az egyik: az egyirányú utcákba való behajtási lehetőség. Mostantól akármelyik egyirányú utcába behajthat kerékpáros ellenkező irányból, feltéve, hogy van ott…..
Áterpáter 2010.01.03 19:00:21
@solaitid: Az, hogy egy balesetveszélyes helyzetet törvényben rögzítünk, attól az már nem is veszélyes? Kell a változtatás, csak ésszerűen!
Áterpáter 2010.01.03 18:36:19
@hans monderman: Nem! Arról a Németországról és az összes nyugati államról, ahol mind a bicós, mind az autós, mind a gyalogos tisztában van vele, hogy ha szabálytalankodik akkor megbüntetik. Ez elég visszatartó erő... náluk! Nálunk azonban más a helyet, hetekig autózok úgy, hogy nem látok az úton rendőrt.
Áterpáter 2010.01.03 18:49:48
@Csak beugrottam: Egyet értek Veled! Itt is mindenki fujja a magáét, pedig nem ártana elolvasni a módosítás szövegét. Máris sok félreértés tisztázódhatna. Mert érdekes dolgokat ír és a médiában nem ugyanaz hangzott el.