Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PerlaDelMare

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem ha tényleg olyan jól érzi magát velem valaki és 5-6-7 randi után megvan az összhang, akkor nem keres tovább, nem udvarol másoknak. Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, a sok alázás mellett (vascső szerintem mindenkinek kijár olykor az életben, azt hiszem)…..
PerlaDelMare 2011.06.22 10:23:27
@Mayday: Szóval szerinted ha valaki átverhető akkor azt szépen át is kell verni? Mivé lenne a világ ha mindenki így gondolkozna? Porig lehet alázni, ki lehet használni valakit azért mert naiv?! Miféle emberre vall ez?
Egyszerű példa: csak azért mert a kutya nem fog belehalni és nem fog visszarúgni, sőt esetleg másnap ugyanúgy fog hazavárni...te jól belerúgnál?

A tisztelet meg MINDENKINEK kijár, mindaddig amíg mi is tiszteletet kapunk. Szerinted a lány nem adta meg a tiszteletet a srácnak?
PerlaDelMare 2011.06.22 10:36:34
@kerekerdo:

Ha beismered magadnak, hogy változtatnod kell a hozzáállásodon akkor nincs semmi probléma. Igazából, ha nem is nyugtat meg a tudat, de ez a srác egy undorító gerinctelen senkiházi...és valószínűleg 50 évesen egyedül fog üldögélni minden szombaton és Fásy mulatót fog nézni. :-D

Neked viszont nagyon sok szerencsét a férfiakkal, hidd el, meg fogod találni az Igazit, aki mellett nem kell majd a naivitásod miatt aggódnod. Nem bűn, ha valaki naiv, a bűn az, ha valaki ezt kihasználja. :-) Ha a világon mindenki jóindulatú és emberséges lenne, nem lenne semmi "félnivalód" neked sem. Még egyszer sok sikert, ismeretlenül is biztató puszimat küldöm és az erő legyen veled! :-) :D
PerlaDelMare 2011.06.22 11:03:26
@Ibrahim a tevehajcsár:

Ha kerekerdő jelen esetben férfi lenne, és egy nő bánt volna vele így (naivság ide vagy oda) akkor is őt "védeném". Függetlenül attól, hogy én magam is nő vagyok. Nem kell egyből fondorlatos női összefogást sejteni minden mögött. :-D Szimplán nem bírom elviselni ha valaki kihasznál valakit, és féregmódon bánik vele.

A tisztelet alatt meg pont ezt értettem, azaz, hogy az alap tisztelet a már említett embereknek KIJÁR.
A tisztelet egy másik szintje, -amiről te beszélsz- egyértelműen nem ilyen "ajándékozós" elven működik, ebben egyetértünk.
Akartam róla én is írni, de a Velvet megelőzött... Íme, a cikk:     Travolta menekülne a szcientológiából, de nem mer   A színészt állítólag annyira megviselte fia, Jett januári halála, hogy azt fontolgatja, kiszáll a Szcientológiai Egyház nevű szektából,…..
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
PerlaDelMare 2009.12.05 14:14:52
@ati27:
Vagyis jelen esetben nem kellett semmilyen kockázatot sem vállalnom, mivel egyszerűen úgy ítélték meg, hogy nem kaphatom meg. Ez azért tényleg elgondolkodtató...
PerlaDelMare 2009.12.05 14:25:54
@Saman:
Miről beszélsz?!
A magyarok NAGY részének az a baja, hogy egy olyan oltást KÉNYTELENEK felvenni sokan (mindazok, akik meg akarják előzni a H1N1-et), ami számukra nem a legjobb! A várandósoknak is lenne jobb oltóanyag, ami kisebb kockázattal járna, valamint például a penicillin-érzékenyeknek is rendelkezésére KÉNE, hogy álljon, egy olyan vakcina (például mint amit külföldön használnak,) amivel nem kockáztatják meg, hogy súlyos következményekkel kelljen szembenézniük.
Alapvető emberi jogunk LENNE, hogy ilyen esetben választhassunk!

Miért vagyunk kénytelenek 2 kockázatos dolog (oltás, ami súlyos következményekkel járhat, vagy "nem oltás", és esetleg elkapjuk a H1N1-et és annak lesznek szörnyű következményei) között dönteni, amikor lehetne egy szinte kockázatmentes opciót választani??!
PerlaDelMare 2009.12.05 14:31:53
@Saman:
Az előbb írtam neked egy igen hosszú választ, de sajnos elnyelte az világháló.

Mivel nem vagyok hajlandó még 5 percet elpazarolni rád, így valószínűleg nem fogom újra leírni a véleményem.

Annyira beszűkült a gondolkodásmódod, hogy meggyőződésem kár minden szóért. Veled éppen úgy nem érdemes veszekedni, mint ahogy vitába szállni sem. Egyszerűen nem süllyedek le a te szintedre.

Nem akarod látni azt, ami nyilvánvaló...Élj csak csukott szemmel, és gyűlölködj tovább.