Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p4spmx

31 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
P4SPMX Elméleti Tömb 2009.12.23 13:14:00
1 day left before Doomsday. ..
P4SPMX Elméleti Tömb Istenhez 2009.12.20 19:56:57
Drága jó Uram, soha semmit nem kértem még tőled, soha nem fohászkodtam hozzád. Csak egyet kérek, ne hagyj egyedül karácsony szentestéjén. Csak ezt az egyet teljesítsd meg!..
P4SPMX Elméleti Tömb 2009.12.20 13:56:52
Nem vagyok érdekelt senkinél. ..
„Nem érdekel, miből élsz. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Nem érdekel, hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy. Azt akarom tudni, hogy…..
P4SPMX Elméleti Tömb 2009.12.18 16:57:49
A mai nappal az Elméleti Tömböt törlésre jelölöm...
Visszatértek a testi fájdalmak. A sajogó derék és hát állandó volt, együtt lehetett élni vele, mint a rossz szemmel és a fájós fejjel. A fájó láb azonban annyira fáj, annyira nem lehet ráálni, hogy az már alig-alig elviselhető.  Hiába minden orvos vagy gógyszer. A…..
P4SPMX Elméleti Tömb Végül 2009.12.18 15:18:40
mégis bekövetkezett a fájdalmas esemény. Részemről legalábbis biztosan. Befejeztem, végeztünk, nem bírom tovább az örökös szarakodást. Kimerültem az örökös veszekedésben, haragban, félelemben, az örökös istenverte hadakozásban. Békét akarok, ezért kapitulálok a…..
Dedicating this song to my girl...
P4SPMX Elméleti Tömb 2009.12.15 20:27:00
Reménytelen vagyok. Tehát lemondtak rólam. Rossz sor nyílt meg ezzel...
P4SPMX Elméleti Tömb Lepattintva 2009.12.15 20:17:22
érzem egy kicsit magam, azért mert nem találom úgy, hogy érdemes jelentőséggel bírnék az emberek számára. A jó öreg fölöslegesség érzésénél nincs is jobb ugyebár. Pedig sokakkal elvagyok...sokakat megghallgatok. Bárkivel beszélek ha kell. Bárkire van legalább annyi időm,…..
P4SPMX Elméleti Tömb Unalom 2009.12.15 18:08:31
Annyira hihetetlenül és kibaszott módon unatkozok, hogy nincs rá szó. Semmi nincs a gépen, semmi nincs és nem is lesz a tv-ben senki se érdekelt msnen. Miért nincs velem ilyenkor az egyik barátom vagy haverom? Miért nem ér rá senki? Miért nem ér rám senki? Miért nincs velem az aki a…..
A hiánya felemészt. Nap mint nap látom, mindössze 40 centire ül tőlem, de mégis hiányzik. Hiányzik az érintése, a csókja, a szavai, az egész teste, lelke. Aránylag sokat vagyunk együtt, de hála az iránta érzett szerelmemnek és az emberi telhetetlenségemnek, nekem ez nem elég.…..
Rám haragudt meg azért mert mással beszéltem. Féltékenység beütött. Pedig azt hittem csak én tudok szenvedni a féltékenységtől. Az ő féltékenysége azonban alaptalan. Soha semmi nem vinne rá, hogy valakit hűtlenséggel hátbatámadjak, főleg nem olyat akit szeretek. Nem…..
Rettegek a karácsonytól. Karácsony tájékán szinte vibrál az ember körül az, hogy ilyenkor a családdal kell lenni, azzal akit szeretsz. Sokszor voltam már részeg karácsony szentestéjén. Pontosan a tehetetlen fájdalom miatt voltam akkor így, fájt, hogy nincs senkivel megosztanom az…..
P4SPMX Elméleti Tömb Nem lehet. 2009.12.10 14:22:00
"a hiánya sokkal jobban fáj, mint amikor haragszom rá valamiért."  Ha valaki beteg, akkor nem feltétlen tehet róla. Nem kell rögtön úgy kezelni vkit aki megvan fázva, mint ha valamilyen gyors, halálos kimenetelű és istenverte módon fertőző betegsége lenne. Nem…..
Sokszor hallani, hogy a kevesebb több. Én azt mondanám, a kevés hatalmas lehet. Egy jó szónak gyógyító ereje van. Egy jó szónak nagyobb ereje lehet mint ezer másiknak. Egyetlen szóban benne lehet minden gondolat. Egy őszinte szóban benne lehet minden érzés."Szeretlek."…..
Találják ki mit fogok most mondani...igen jól tudják. Kibékültünk. Mi más lehetett volna...tudtam hogy ez lesz megint. Igazából tudom is miért. Mert megmérgezett a lénye. Képtelen vagyok nélküle meglenni. Még akkor is, ha bunkózik, idegesít vagy teljesen kikészít. Amúgy is…..
 Istenem de sok van ebben a zenében...minden fájdalom és boldogság egy számba sűrítve...
Azon kaptam magam, hogy állandóan azt lesem, hogy mikor jön fel msnre. Ez igencsak problémás...elmondása szerint ha valamin napközben összekapunk, akkor délutánra elfelejti ugyan, de én msnen mindig újra felhozom és akkor megin szar. Újabb - pont nekem ezekszerint. Nem tudom, hogy…..
P4SPMX Elméleti Tömb 1,2,1,2 2009.12.08 20:46:00
Van egy haverom akivel régóta ismerjük egymást. Szerinte csak a mi kettőnk élete szar és nem elég jó. Csak mi tudunk ennyit mindenen próblémázni és bánkódni. Igaza is lehet, ha kettőnk bánatát összeadnánk, az már több mint elég lenne egy öngyilkossághoz.Van egy másik…..
Miért idegesít fel mindig...kompromisszum kellene és akkor talán jobb lenne. Pedig már majdnem verset írtam hozzá...csak egy kevés hiányzott. Ő viszont nagyon hiányzik...igen...kezdődik a vesszőfutás...,,s hogy nem tudok mást mint szeretni, görnyedve terheim alatt"Még egy…..
P4SPMX Elméleti Tömb Besorolás 2009.12.08 17:08:00
A konfliktuskeresőkKapcsolatukat látványos veszekedések kísérik, amelyek gyakorta semmiségekből indulhatnak ki, a női oldalon mégis óriási hisztikig, a férfifronton pedig őrjöngésig és csapkodásig fajulhatnak. „Közönségük” azt hiheti, hogy egy megrendezett jelenet…..
P4SPMX Elméleti Tömb Végszó 2009.12.08 16:22:00
 Rájöttem, hogy nem fog mégsem menni...rájöttem, hogy idegesít a jelenléte. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondom, de így van. Idegesítenek a beszólásai, az ostoba rigolyái, a szabályai, és úgy nagyrészt az egész viselkedése. Ami különösen fáj, hogy már a…..
 Megin összekaptunk úgy látszik...igen megint valami hülyeségen hála nekem. Szerintem ebben a kapcsolatban én vagyok a legnagyobb hiba. Csak nem érti meg, hogy miket tud ő is mondani, amin szerintem jogos, ha valaki kiakad....most kezdjem el sorolni? Nem, nem fogom. Nyilván nem fogom,…..
 Jövőre a motorosokat -ha lehet- még jobban fogják utálni az autóval közlekedők. Amiért eddig anyáztak, az egy varázsütésre vált szabályossá és törvényessé.De van esély a közös platformra. Például utálhatjuk együtt a bicikliseket. Képzeljük csak el: enyhe emelkedő,…..