Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grgly_mm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok túl sok szót csépelni, az egy az egyben átvett anyagoknak sem vagyok híve, ezért inkább csak linkelem a Hooniverse-en talált postokat a kicsinyített, kézzel összerakott RC terepjáróról. Van egy csomó kép az építésről, és van pár videó az építésről és a…..
Laci leveléből jól látszik, hogy nem mindig történnek a valóságban úgy a dolgok, mint ahogyan azt elképzeljük. Csak az adott helyzetben derül ki, hogy reagálunk. Persze biztos lesz most is olyan, aki szerint hülye a posztoló, mert a földbe gyökerezett a lába ahelyett, hogy elugrott…..
grgly_mm 2009.12.21 11:40:04
@Babette: Na igen, van is egy nagyon jó mondás: elsőbbsége annak van, akinek megadják. (Anno jogsiszerzés után mindig ezt mondogatták nekem szüleim, miközben "tanultam" vezetni a családi autót).
Pár napon belül ez már a második olyan poszt, ami egy újabb dél-pesti közlekedési szivatós helyzetre világít rá. Pitta naponta közlekedik a lenti vasúti átjárón keresztül, ami alighanem Budapest leghosszabb ideig lezárt vasúti sorompója. Fénysorompót és vele együtt…..
grgly_mm 2009.12.19 17:52:07
@SilentSound: @vérengző kismalac:
Vérre szomjaznak az olvasók! :))))

A poszthoz pedig: szerintem is valamelyik területi képviselő tökére kéne rálépni, aki majd mások tökére lép rá, akik további tökökre lépnek rá és valamikor a bürokrácia és az államigazgatás útvesztőiben végre valaki a MÁV (vagy az ügyben illetékes hatóság) tökére is rálép. Aztán akkor majd foghatják a töküket :)
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..
grgly_mm 2009.12.05 11:23:39