Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PabY

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Charlie Hebdo 2016. október 5-i számában képregényes formába öntött interjúsorozatot közölt Magyarországról, ezt most a szerzők és a szerkesztőség engedélyével teszem közzé. Az interjúkat Angélique Kourounis újságíró, a rajzokat Riss készítette. A fordítást és a szöveg beírását pedig én. Minden…..
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
Az ember meglátja a Banggoodon az akciós kiskamerát meg az olcsó, de csinos menyasszonyi ruhát, megköti az évezred üzletét, aztán nagyot koppan, amikor a futár legombol róla még egyszer annyi lóvét, mint amire számított. Hétköznapi sztori, nagy tanulságokkal. A lusták csak a Péterig olvassák meg a…..
PabY 2016.08.16 18:50:56
Az évszázadokon keresztül kitartóan és professzionálisan folytatott, kiváló eredményeket produkáló ország- és nemzetimázs-offenzívának köszönhetően Nagy-Britanniát és úgy általában a briteket körüllengi a sportszerűség, a korrektség és az úriemberség aurája. Teljesen érthető módon ez a mesterséges…..
PabY 2016.08.16 17:22:27
@Zig Zag: nekem ez a véleményem, általában azok kapnak ilyet akik legalább egy életet kioltottak szóval örüljenek, hogy nem nyírták ki őket egyből.
A Totalcar Használtautó-vásárlási kiskátéja nyilván nem egyedülálló anyukáknak készült. Nekik és minden nem műszaki zseninek biztos, hogy nem érdemes spórolnia egy megbízható autószerelőn, aki csekkolja a kiszemelt járművet a fizetés előtt. És még ez sem életbiztosítás, ahogy az alábbi levélből…..
PabY 2016.05.10 18:39:01
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: hát nem gondolnám , hogy bármelyik szerelő szétszedné a váltót csak azért , hogy megnézze , hogy tényleg fel lett e újítva...
A jelenség nem új keletű persze. Rég megszoktuk a 90 darabos 100-as zsepit, és gyakorlatilag felnőtt egy generáció, mely már nem látott  2 decis tejfölt. A nép néha még bosszankodik egy sort a fogyatkozó egységeken, de általában  keserű beletörődéssel konstatálja,…..
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
PabY 2016.03.17 19:51:17
Megrázó élettöredék az alábbi levél, mely egy elkeseredett iparostól érkezett. Mi Jánosnak a Pénzügyi Békéltető Testületet tudjuk ajánlani, ahol biztosítási ügyekkel kapcsolatos fogyasztói jogvitákban döntenek, ha valakinek más ötlete van, ne tartsa magában. 2012. ápr. másodikán a…..
PabY 2016.03.07 17:57:58
Bár nyilván elképzelhető olyan eset, amikor az ember utcán áll egy butatelefonnal (vagy egy okossal, de net nélkül), és azonnal fel kell hívnia valakit, akinek nem tudja a számát, mégis egészen valószínűtlennek tűnik, hogy van olyan, aki fizet mondjuk egy bank számáért. Ön mikor hívott utoljára…..
PabY 2016.03.03 18:37:31
@atpijkamo116:a mondandóm lényege az lett volna hogy soha se használtam még tudakozót
Angie és családja nyilvánvalóan egy önfeledt szánkózós napra készült a Mátrában, ami helyett egy folyamatos problémamegoldásból álló nap kerekedett nehézkes ügyintézéssel, bumburnyák pincérrel, síró gyerekkel meg a rettenetes emlékként megmaradó nap többi…..
PabY 2016.01.28 17:02:12
@Darth Revan: az hogy rágós az nem jelenti azt hogy ehetetlen...
PabY 2016.01.29 13:41:28
@Kulics: hát hát hát hát ha büdös vagy romlott akkor az látszik rajta de ha összenyámogod a kaját és neked csak úgy poénból nem tetszik akkor akkor jó paraszt vagy ha nem akarod kifizetni
"Rendeltem egy kínai webshopból" - sokan már itt felszisszennek, és nem tudjuk azt mondani, hogy nem jogosan. Tanulságos történet, amiből szerintünk nem azt kell megtanulni, amit az írója javasol (az új elektromos cuccokkal különösképp óvatosnak kell lenni), hanem, hogy megbízható…..
  Van ilyen ember, és ez most nem poén, nem kamu. Nem lájkvadászat. Milyen lehet az élete? Van neki valódi élete a Facebookon kívül? Mi lehet ott? Sivárság. Mit tesz a fotóival? Mit? Megnézi. És? Megmutatja egy embernek? Kettőnek? Kinek? Nincs jelen az igazi valóságban, nincs…..
PabY 2015.11.07 12:41:51
PabY 2015.11.08 15:34:22
@Hácsé77: hát ha az akart lenni akkor meg annak is szar mert még csak 1x se mosolyodtam el
A fenti képen nem egy jobb napokat látott játszóház kicsit hervasztó csúszdája szerepel, hanem egy medence egy négycsillagos, a nevében a resort és a spa szavakat is büszkén viselő hotelből. Wellness víz nélkül. Jó vicc. A hosszú sztori legjobb része egyébként ez:…..
PabY 2015.11.02 17:18:00
Ha az ember nemzetközi csalási manőverrel akar pénzhez jutni, a világpolitikai események ütőerén kell tartania a kezét. Így tettek a klasszikus "nigériai ajánlat"  modern verziójának alkalmazói is. Fogták és adaptálták az alapcsalást (" A sztori sokféle változata forog, a…..
PabY 2015.10.02 15:00:07
@hobbitroll: kb ilyesmit akartam én is írni erre
Két jó barát Elmű, Posta, Mindegy is, hogy melyik mondta,  Úgysem jön ki leolvasni,Valahol volt egy kis baki. Szerződésed bontható,Magadra vess fogyasztó. (Akinek nem lenne világos a sztoriból, a Posta úgy jön a képbe, hogy ő az villanyóra-leolvasására szerződött partner.…..
PabY 2015.09.17 16:24:42
@FDToth: azt semmilyen cég nem fogadná el ,hogy a fogyasztó fényképezzen.
Felelős döntésre  - igen, a velük való szerződéskötésre - biztatja jövenedőbeli ügyfeleit a Medicover, cserében teljeskörű gondoskodást ígér. Arról hallgatnak, hogy csak addig, amíg nekik tetszik, pedig a magyarázat igencsak elkelne azon túl is, hogy mert megtehetjük. T.…..
Fehér kivitelben jelképe a békének, szelídségnek, gyengeségnek, szentléleknek. Elvakult szerelmes viszonyban klasszikus becenévként használatos, és mi sem természetesebb annál, mint hogy az egymás társaságát élvező párok turbékolnak.Városi megjelenése azonban kevésbé…..
PabY 2015.08.26 19:03:09
@Csumpitáz Alfréd: hülye vagy te fiam
         /pic:Reuters/                                                                                                                     Kegyetlen a világ  Megerőszakolják....Megcsonkítják...Halálra etetik.....Nyilvánosan…..
Ön tudta, hogy a távolsági buszokon van felszállási sorrend az utasoknak? Igen? Ügyes, és akkor valahogy húzza ki a következő posztig, mert ez a többieknek szól. Egyúttal köszönjük olvasónknak, aki a földön ülve utazott 4 órát és levelezett a Volánnal ehhez a…..
PabY 2015.08.11 16:51:28
Akinek a fenti szám- és betűkombinációk nem mondanank semmit eláruljuk, hogy ez két külsőre nagyon hasonló, de tudásban és minőségben egymástól távolálló sportkamera. A…..
PabY 2015.08.07 15:13:15
@igi4: 6000ft? az majdnem 2 tálca argus ha akciós
PabY 2015.08.07 15:24:45
@igi4: :D
még van fél tálca a hűtőbe de kösz a meghívást, remélem lesz mostanában akció mert holnap főzünk a kertben és elfog fogyni :S
PabY 2015.08.07 15:37:39
@igi4: hát majd 5 óra fele kezdjük akkor már pont jó lesz, meg ugye védőital az megvan :D
Az oké, hogy bugyit, fürdőrucit nem vesznek vissza, de én arról még nem hallottam, hogy a fülhallgató is ebbe a kategóriába tartozik, bár ha belegondolok, hogy milyen érzés lenne egy ismeretlen után a cuccot a fülembe szuszekolni, mélyen egyet tudok érteni a…..
PabY 2015.05.19 16:27:39
@sarostehen: mivel gyakran nézed a homár így nem kell azon csodálkozni hogy neked ezt dobja ki elsőnek...
Na, Éjszaka Hercegei és Bulik Királynői elő a farbával: egyedi eset vagy általános a benti dohányzás az Ankerben? Buli, jó zenék és egy masszív szépséghiba! Jutyub diszko az Anker klubban és bűz.  Épp átadtam magam a zenének és a jó hangulatnak, amikor erőteljes…..
PabY 2015.04.17 16:26:25
Judit elég rutinos versenyzőnek tűnik gáz fronton. Figyeljük meg, milyen lazán, mintegy mellékesen veti oda, hogy volt már CO mérgezése is. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem egyből a márkaképviseletet hívta, megspórolt volna magának egy agyvérzést. De, ha már utólag kell…..
PabY 2015.03.26 15:58:23
@kubi: mert ha nem a gyártó által elismert szerelőnek akkor mégis kinek kéne hinni?